میدونم کد دیشب کار نکرد(sm120) اشتباهی گذاشتم الان یک کد میگذارم 20 دقیقه مفتی با ایرانسل حرف بزنید دیگه 2 تومنی میشه(sm128)
پست اول رو به روز میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
میدونم کد دیشب کار نکرد(sm120) اشتباهی گذاشتم الان یک کد میگذارم 20 دقیقه مفتی با ایرانسل حرف بزنید دیگه 2 تومنی میشه(sm128)
پست اول رو به روز میکنم
اندازه 9000 تومان میشه حرف ...
(sm120) یکی از قوی ترین تاپیک های باران امشب جنجال به پا کرده ! ! ! (sm128)
دلیور نمیده !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جک میگی ؟ (sm142) شما اصلا مال تاریخ امروز رو ارسال کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دلیور داد، اینترنت که با فصله ۱۰ ساعتی جوابش اومد،ببینیم این چقد میکشه، مرسی
90 دقیقه کم نیست ارزشش رو داره (sm120)به حرفم گوش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
منتظریم، اون یکیا جز اینترنت واس من جواب نداد،ببینم این میشه
واسه منم جوابی فعلا نیومد
صبر کن میاد