توی خطه اول میپرسی کی شایعه کرد،توی خطه دوم میگی خودم شایعه کردم؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
توی خطه اول میپرسی کی شایعه کرد،توی خطه دوم میگی خودم شایعه کردم؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون شاهکار رو باید با مخلفات خوشمزه دید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی بگو بدونم هنوز داری نفس میکشی......(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمدوند خوب خونده(sm111)
(sm132) ایا ما کسخلیم ؟
حلالت نمیکنم 1080 نبینی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان شبتون حبابی
انشالله اگه عمری باقی باشه صبح میام تحلیل و آنالیز
خدانگهدار.
تازه یه LCD 50 اینچ هم باید به خاطرش بخرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم طرف زیر اپلود سکته کرد
دوستان شرمنده نت خوابگاه که ماله مخابرات تبربزه قطعه اونا هم بیدارند تا وصل شه نت ... دارند درس میخونند ...