فیلم زیرُ با اینکه سه سال پیش دیدم ولی دلم نمیاد تو هر تاپیک معرفی فیلمی که ببینم، معرفیش نکنم:
::: ۲۰۰۵ V for Vendetta :::
ژانر: اکشن ، هیجانی ، علمی-تخیلی
سال انتشار: ۲۰۰۵
حجم: ۱۶۵۰ مگابایت
کیفیت: BluRay 1080p | آخرین حد کیفیت
خلاصه داستان : سال ۲۰۲۰، لندن. «آدام ساتلر» (هرت)، **** فاشیست، حکومتی خودکامه در انگلستان برقرار کرده است. به اعتقاد او آن چه مردم نیاز دارند امنیت است نه آزادی. اما در این میان، مردی به نام «وی» (ویوینگ) تصمیم گرفته این نظام زورگو را به زیر بکشد…
این فیلمُ زمانی که سرباز معلم بودم(sm70) دیدم، راستش زمانی که این فیلمُ دانلود کردم ظاهرشُ دیدم گفتم چه فیلم مزخرفیه، بذاریم آخر لیست، اگه حسش بود ببینم، ولی روزی که رفته بودم برای انجام کارهای خدمتم بی کار شدم خواستم فیلم ببینم، دیدم همه فیلمهایی که دانلود کردم به جز اینُ همه زدم روی هارد همرام نیاوردم... به ناچار نشستم نگاه نکردم... این فیلم به نظر من از استثنائات تاریخ سینماست... مفاهیم، ایده و اکثر دیالوگهای فیلم از هر نظر بییییییی نظیره... گرچه یه سری نماد توی فیلم وجود داره که شاید بشه ازش برداشت جانبدارانه کرد ولی کاملا واضحه فیلم مستقل از هر تفکر، دین، ایدئولوژی و حزب و جناحی ساخته شده... همین استقلال در ساخت فیلم باعث شده که بشه شرایط فیلمُ با خیلی از کشورهای دنیا قیاس کرد، حتی خود ایران در سالهای گذشته(sm25)... دیالوگهای و سکانسهای تاثیرگذار تو این فیلم کم نیست... البته فیلم بدون ایراد هم نیست ولی ایرادهای بیشتر از جنبه های هنری ظاهری هست... همونطور که گفتم تفکر و ایده ای که پشت فیلم هست واقعا بی نظیره و واقعا بی نظیر هم به تصویر کشیده شده...
در کل میتونم بگم هر کَـس این فیلمُ نبینه نیمی از زندگیش بر باد فناس (sm132)...
ضمنا نسخه دوبله شده از این فیلم هم موجوده که دوبله فوق العاده مناسبی داره، مخصوصا صدایی که برای نقش اول فیلم انتخاب شده (البته فیلم که شروع میشه احتمالا مثل من میگید چه بدسلیقه بودن کسایی که این صدا رو برای این شخصیت انتخاب کردن ولی بعد خودتون پشیمون میشید و میفهمید بهترین انتخاب بوده)... اگه خواستید میتونید نسخه دوبله رو ببینید، فقط حواستون باشه اون قسمت فیلم که داستان میرسه به هم جنس بازی رو کلا با زیرنویس ببینید (sm70)
در نهایت نمره من به فیلم: 9 (sm132)