به 210 امین نفری که رای بده 1 گیگ ترافیک آسیاتک رایگان داده میشود.(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
به 210 امین نفری که رای بده 1 گیگ ترافیک آسیاتک رایگان داده میشود.(sm118)
عزیزان لطفا اون کسی که نفر 210 امی بوده خودش بیاد بگه تا جایزه رو بهش بدم این اشترم دیوث که کمکی نکرد منم چون 5 نفر رای دادن نمیتونم متوجه بشم
با تشکر(sm2)
من بودم. زود باش رد کن بیاد(sm2)
یک شاهد بالای 45 سال و متاهل و کارمند دولت بیار که تو بودی اونوقت تصمیم میگیرم بدم یا نه(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط babamasoud [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت صاف.دیوث بگو سرکاری بود دیگه(sm2)
به سیبیلات قسم سره کاری نیست فقط باید بفهمم 210 امی کی بوده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط babamasoud [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو مگه اسیاتک داری دیوث؟(sm2)
نه بابا آسیاتکم کجا بوده فقط دیدم به 210مین نفر جایزه میدی گفتم یه رایی بدم.(sm2)ولی به شرافتت قسم(sm30) 210مین نفر من بودم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شوخی بخدا راست میگم.
حالا برو اون یکی تاپیک شرکت کن(sm2)نقل قول:
دوستان من میخواستم جایزه بدم نیتمم واقعا خیر بود ولی همش تقصیره این رسول دیوثه چونی بود که زد تاپیکو خراب کرد(sm2)(sm2)
گوه نخور دیوث تو گورت کجا بود که جایزه بخوای بدی فوقش بتونی چون بدی که اونم کار هر روزته(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]