-
فن بویتن: پس از جام جهانی از بازی های ملی خداحافظی می کنم
آی اسپورت- دنیل فن بویتن مدافع بلند بالای باشگاه بایرن مونیخ که در تیم ملی بلژیک نیز یکی از ارکان خط دفاعی است در بیانیه ای اعلام کرد که پس از بازی های جام جهانی از تیم ملی این کشور خداحافظی خواهد کرد.
مدافع بایرن که در اردوی تیم ملی بلژیک حضور دارد در مورد اینده ی کاری اش در تیم ملی می گوید:" به خوبی می دانم که 37 ساله خواهم شد و این نشان می دهد که زمان خداحافظی بسیار نزدیک خواهد بود."
فن بویتن بازی ملی خود را در جام جهانی 2002 برای تیم ملی بلژیک آغاز کرد و حالا می خواهد پس از 12 سال حضور در تیم ملی در جام جهانی 2014 از دیدارهای ملی خداحافظی کند.
" من با جام جهانی آغاز کردم و با جام جهانی هم پایان می دهم می خواهم با کنار کشیدن از تیم ملی فرصت را برای حضور جوانان فراهم آورم"
-
شیلتون: مارادونا باید به خاطر گل دست خدا عذرخواهی کند
انگلیس و آرژانتین در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی 1986 مقابل هم قرار گرفتند و مارادونا با به ثمر رساندن یک گل با دست، زمینه پیروزی 2-1 تیمش را فراهم کرد.
آی اسپورت- پیتر شیلتون، دروازه بان سابق تیم ملی انگلیس، اعلام کرد همچنان منتظر یک عذرخواهی از سوی دیه گو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین، به دلیل گل معروف "دست خدا"ست.
انگلیس و آرژانتین در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی 1986 مقابل هم قرار گرفتند و مارادونا با به ثمر رساندن یک گل با دست، زمینه پیروزی 2-1 تیمش را فراهم کرد.
28 سال بعد از آن گل معروف، شیلتون همچنان منتظر یک عذرخواهی از سوی مارادوناست.
او به خبرنگاران گفت:" اگر آن گل مارادونا نبود، من رکورد بیشترین کلین شیت در جام جهانی را به تنهایی از آن خودم می کردم.
مردم از من می پرسند آیا با او دست می دهی؟ و من می گویم نه. منظورم این نیست که هرگز با او دست نمی دهم اما مارادونا هرگز از من به خاطر آن گل عذرخواهی نکرد . از آن بازی مدت ها گذشته و شاید این اتفاق دیگر رخ ندهد.
اگر او بخواهد عذرخواهی کند، باید به شکل مناسبی در حضور رسانه ها صورت بگیرد. وقتی چنین اتفاقاتی رخ می دهد، بازیکنان بزرگ زود عذرخواهی می کنند. این چیزی را تغییر نمی دهد اما این نشان دهنده جوانمردی است."
-
شجاعی در انتظار تصمیم نهایی کی روش
بازیکن لاس پالماس دیرتر از موعد مقرر به اردوی تیم ملی اضافه شد. هر چند که همین حالا هم او بازیهای آخر تیم باشگاهی اش را از دست داده است
آی اسپورت - مسعود در انتظار تصمیم نهایی کارلوس کی روش. این تیتر گزارش سایت tintaamarilla اسپانیا در مورد مسعود شجاعی است.
به نوشته این سایت، مسعود شجاعی بالاخره به اردوی تیم ملی ایران اضافه شد تا کارلوس کی روش تمام نفراتش را در اختیار داشته باشد. سرمربی پرتغالی تیم ملی می خواهد بازیکنانی که تجربه بین المللی زیادی دارند را به برزیل ببرد تا مردم ایران به تیمش افتخار کنند.
در شرایطی که بازیهای لاس پالماس در لیگ دوی اسپانیا هنوز به پایان نرسیده، مسعود در انتظار فهرست نهایی کارلوس کی روش است و هنوز معلوم نیست که نام شجاعی در فهرست 23 نفره هست یا نه.
-
اختصاصی آی اسپورت/ کلینزمن در میهمانی ایرانی: امیدوارم در برزیل موفق شوید
آی اسپورت- پژمان نوزاد، روزنامهنگار ایرانی ساکن آمریکا و مشاور فدراسیون فوتبال این کشور در روزهای اخیر یک میهمان ویژه و سرشناس داشت. نوزاد که حالا یکی از موفق ترین ایرانی های مقیم امریکا در عرصه ورزش و تجارت محسوب می شود میزبان یورگن کلینزمن ستاره سرشناس آلمانی و سرمربی حال حاضر تیم ملی امریکا بود.
مشاور ایرانی فدراسیون فوتبال امریکا و سرمربی تیم ملی این کشور طی این دیدار در باره مسائل جاری فوتبال این کشور و همچنین رقابتهای جام جهانی برزیل به گپ و صحبت پرداختند. ستاره سرشناس آلمانی طی گفتگو با پژمان نوزاد به مرور خاطراتش از مسابقه با ایران در جام جهانی ۱۹۹۸ پرداخت و در پایان برای تیم ملی ایران در رقابتهای برزیل آرزوی موفقیت کرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
شبکه سه ؟ zdf ؟ یا خرج مضاعف؟ / جام جهانی را از کجا ببینیم؟
آی اسپورت- «دیدن جام جهانی حق فقراست.» این شعار که شبکه آلمانی zdf آن هم یکی دو ماه قبل از جام جهانی، منتشر کرد و به جنگ امپراتوری عربهای قطری رفت، محبوبیت ویژهای به آلمانیها داد.
اینکه این شعار از سوی کشوری منتشر شود که اقتصاد آزادی دارد -و البته سیاستهای کلی اقتصادیاش با شعار شبکه zdf همخوان نبود- نشان میداد که همه چیز شاید یک بلوف باشد. آنها به جنگ قطریهایی رفته بودند که سالهاست انحصار پخش مسابقات سطح اول فوتبال جهان را با دلارهای نفتی شان در اختیار گرفتهاند. عربها البته بیکار ننشستند تا جام جهانی رایگان برود روی هات برد و نایلست و عرب ست! فکر کردهاید فیفا، که ۷۰ درصد درآمدزاییاش از حق پخش تلویزیونی است رفت پشت آلمانیها؟ آنها آلمانیها را تحت فشار گذاشتند تا عقبنشینی کنند. بنابراین zdf چارهای نداشت جز اینکه به شبکههای اروپایی دیگر پیام بدهد که بیاییم متحد شویم. اما جوابی از اسکای و رای و یورو اسپورت نیامد. چرا؟ چون عربها برای «بین اسپورت» سالهاست از کارگردانها و فیلمبردارهای آنها استفاده میکنند و همه ورزش اروپا در ید عربها هستند.
پای دلار و یورو که پیش بیاید، اروپایی دیگر اروپایی نمیشناسد. هر چند که zdf روی شعارش مانده و میخواهد جام جهانی را به صورت رایگان از یک ماهواره دیگر پخش کند، اما فیفا و یوفا همچنان پشت عربها ماندند تا ثابت کنند، پول در ورزش جهان حرف اول را میزند.
دیدن جام جهانی شاید حق فقرا باشد اما واقعیت چیز دیگری است. جام جهانی نه تنها دیگر حق فقرا نیست بلکه حق همه هم نیست. رسانه ملی در دورههای مختلف جام جهانی حق پخش را خریداری کرده و البته با گرفتن آگهیهای بازرگانی سعی کرده دخل و خرج را تنظیم کند و حتی سود هم بکند. اما این بار ماجرا کمی بیشتر از گذشته فرق میکند. حق پخش ۱۸۰ میلیارد تومانی رقم کمی نیست و البته هم باید رسانه ملی خودش به این فکر باشد که اگر امواج را خریداری کرده است، کشورهای همسایه در عراق، ترکیه، کویت، امارات، افغانستان، پاکستان، ترکمنستان و تاجیکستان که به جز ترکیه و امارات، بقیه توان خریداری حق پخش مسابقات را ندارند، نتوانند بازیها را از شبکههای ایرانی ببینند.
بعضی وقتها رعایت کپیرایت به نفع خودمان هم هست هر چند ما هنوز با کپیرایت هم ناآشناییم. در هر حال باید خوشحال بود که سه سال پیش شبکه ورزش هم تاسیس شد تا اگر اتحادیه رادیو تلویزیونها به شبکه سه مجوز پخش بازیها را ندادند از شبکه ورزش میتوانیم بازیها را ببینیم. هر چند مدتهاست که همه شبکههای تلویزیونی در جهان به سمت دیجیتالی شدن پیش میروند و این اتفاق فعلا درباره شبکههای یک، دو، سه، چهار، پنج، شش و هفت ایران نیفتاده و آنها همچنان آنالوگ هستند. اما همین اتحادیه اعلام کرده باید تا سال ۲۰۱۶ همه شبکههای آنالوگ دیجیتال شوند.
این اتفاق مستلزم این است که همه گیرندههای دیجیتال داشته باشند که البته هنوز در ایران همه ندارند و مطمئنا جام جهانی میتواند ایرانیها را برای داشتن گیرندههای دیجیتال تهییج کند. باید به سوی دیجیتالی شدن پیش برویم و همپای جهان رو به جلو حرکت کنیم.
چیا فوادی
-
آگرو: ايران فوتبال مهيجي را به نمايش ميگذارد
سرخيو آگرو، مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي که در هفته بيستوسوم ليگ برتر انگليس از ناحيه همسترينگ پاي راست دچار آسيبديدگي شده بود اين روزها کاملاً آماده به نظر ميرسد.
به نقل از تسنيم، آگرو که در فصل 14-2013 در 34 بازي 28 گل براي آبيهاي منچستر به ثمر رساند در گفتوگو با روزنامه «تايمز آف اينديا» گفت: کاملاً آماده هستم. خيلي مشتاق بودم تا به منچسترسيتي براي کسب قهرماني ليگ برتر انگليس کمک کنم و خوشبختانه در آخرين بازي اين تيم در ليگ برتر هم به ميدان رفتم. حالا بيصبرانه منتظر شروع رقابتهاي جام جهاني 2014 برزيل هستم. بازي در بزرگترين تورنمنت فوتبالي جهان موقعيتي استثنايي است.
مهاجم آلبيسلسته در پاسخ به اين پرسش که «آيا آرژانتين ميتواند قهرمان جام جهاني 2014 شود؟»، گفت: بله، چرا که نه؟ ما ليونل مسي، بهترين فوتباليست روي کره زمين را در اختيار داريم. لئو کمک شاياني به ما کرد تا در منطقهاي (آمريکاي جنوبي) که صعود از آن کار بسيار دشواري است در گروه خودمان به عنوان صدرنشين سهيمه حضور در مرحله پاياني جام جهاني 2014 را کسب کنيم. ما خط حمله فوقالعادهاي داريم که بازيکني همچون اسکيل لاوتزي در آنجاست و خود من هم تلاش ميکنم تا گلهاي بيشتري بزنم. همچنين هافبکهاي فوقالعادهاي در ترکيب تيممان هستند که به خوبي ما را حمايت ميکنند. آرژانتين توانايي لازم براي شکست دادن هر تيمي را دارد.
مهاجم 25 ساله آرژانتين در مورد گروه f جام جهاني 2014 برزيل گفت: مردم ميگويند که ما در گروه آساني قرار گرفتهايم ولي بايد بگويم که در جام جهاني مسابقه آساني وجود ندارد. ما بايد در مرحله گروهي با ايران، نيجريه و بوسنيوهرزگوين بازي کنيم. نيجريه قهرمان آفريقاست و ايران هم فوتبال مهيجي را به نمايش ميگذارد. بوسني نيز با اينکه اولين حضورش در جام جهاني را تجربه ميکند اما از پيشينه خوبي برخوردار است. به نظر من اصلاً بازي آساني در جام جهاني نخواهيم داشت.
-
دل بوسکه : بازیکن مصدوم به جام جهانی نمی برم / تبریک به رئال مادرید ؛ شایسته قهرمانی بود
لیست 19 نفره
بازی دیشب را که دیدم متوجه شدم چه کار سختی برای خط زدن 7 نفر از لیست تیم ملی دارم. 8 بازیکن فوق العاده در ترکیب دو تیم بازی می کردند . الان 26 بازیکن در دسترس دارم که پس از بازی با بولیوی سه نفر را خط می زنم.روز 2 ژوئن لیست نهایی را اعلام می کنم. در حال حاضر برخی بازیکنان با مشکلات فیزیکی روبرو هستند و منتظرم تا وضعیت آنها روشن شود.
بازیکنان با آمادگی 100درصد
دوست دارم روز 2 ژوئن که تمرینات اصلی ما آغاز خواهد شد همه بازیکنان را آماده در اختیار داشته باشم. جام جهانی را باید از همان بازی اول با جدیت شروع کنیم و بازیکنانی می خواهم که از بازی با هلند با حداکثر آمادگی برای ما بازی کنند.
دیگو کاستا
دوست دارم روز 2 ژوئن برای حضور در تیم ملی آماده باشد . نمی خواهم بازیکن مصدوم به جام جهانی ببرم.
مصدومین
با همه بازیکنان مصدوم در تماسیم. بخصوص با کاستا و خوان فران . یوردی آلبا ، ژاوی و آلبیول خوشبختانه به مرز آمادگی نزدیک می شوند.
غیبت نگردو و یورنته
هنوز کسی قطعا از لیست خط نخورده است. فقط تیاگو بطور حتم نمی تواند با ما به جام جهانی بیاید. ناواس در حال درمان مصدومیتش است . هنوز دو بازیکن نامبرده از لیست من کنار نرفته اند
فرناندو تورس
تورس را این اواخر در فرم خوبش دیده ام او کسی است که همواره به کمک ما می آید
یورنته
فصل خوبی را در یوونتوس پشت سرگذاشت اما خبرهای بدی از او دریافت کرده ام. برای بازی با بولیوی روی مهاجمین دیگری حساب باز کرده ام
دلوفئو
به او ایمان دارم.او امسال در اورتون عملکرد فوق العاده ای داشت و فکر می کنم بتواند جای غایبین را به خوبی پر کند.
جناح راست
متاسفانه خوان فران هم دیشب مصدوم شد امیدوارم از او خبرهای خوبی بشنوم
رودریگو موره نو بازیکن بنفیکا
او هم می تواند دعوت شود. او را تحت نظر داریم مثل باقی بازیکنان. او بازیکنی است که از او خوشم می آید.
لیگ قهرمانان
به هر دو تیم و به بازیکنانشان تبریک می گویم. به رئال بخاطر قهرمانیش و به اتلتیکو بخاطر مقاومتش. هر دو تیم فصل فوق العاده ای را داشتند.
رئال مادرید
بازی فوق العاده هیجان انگیزی بود. برخی لحظات هم بازی متعادلی را شاهد بودیم. وقت های تلف شده برای اتلتیکو بسیار گران تمام شد و رئال مادرید توانست از این موقعیت به خوبی استفاده کند. خوشبختانه بین بازیکنان دو تیم درگیری خاصی را شاهد نبودیم و همه چیز به خوبی تمام شد. رئال شایسته قهرمانی بود.
-
اوزیل: از آلمان، انتظاری جز قهرمانی در جهان وجود ندارد
آی اسپورت- مسوت اوزیل هافبک تیم ملی آلمان با وجود انتظارات بالای جامعه ی فوتبالی آلمان برای قهرمانی در جهان، خونسرد به تمرینات خود در تیم ملی آلمان ادامه می دهد.
اوزیل در گفتگویی با بیلد اینگونه اظهار داشت:" کل کشور آشکارا از ما انتظار قهرمانی در جام جهانی دارند بنابراین فشار زیادی روی ما قرار دارد در جام جهانی 2010 تیم بسیار جوان بود و نمایش ما همه را متعجب کرد اما اکنون چهار سال است که ما به خوبی بازی می کنیم و این تفاوت را نسبت به جام قبل رقم می زند."
" کسب عنوان قهرمانی جهان در برزیل هدف تیم است اما این کار بسیار دشواری است ما می توانیم با رسیدن به این عنوان نام خودمان را در تاریخ ثبت کنیم و اولین تیم اروپایی باشیم که عنوان قهرمانی در آمریکای جنوبی جشن می گیریم."
" هر چند که برزیل مدعی بزرگی برای کسب قهرمانی است اما آلمان نهایتا قهرمان خواهد شد و با جام باز می گردد."
-
رونالدو: منتظر شگفتيسازي پرتغال باشيد!
کريسرونالدو اکنون خود را در اوج خوشبختي ميبيند. او که دو شب قبل همراه تيم باشگاهياش به مقام نخست ليگ قهرمانان اروپا رسيد، حالا خود را براي حضوري مطلوب در جام جهاني آماده ميکند.
به گزارش فارس، رونالدو به همين خاطر به يکي از روزنامههاي کشورش گفت: فکر ميکنم در وضعيت فيزيکي و روحي بسيار خوبي قرار دارم. ساير بازيکنان تيم پرتغال را هم در شرايط مطلوبي ميبينم. از اين رو تصور ميکنم پرتغال در جام جهاني شگفتيساز شود.
وي ادامه داد: فرصتي کوتاه تا جام جهاني باقي مانده است اما شرايط بازيکنان پرتغال عالي است. فکر ميکنم در اين دوره بتوانيم در کنار يکديگر مجموعه قوي و شگفتيسازي ايجاد کنيم. آنوقت به انتظارات زياد پاسخ خواهيم داد.
پرتغال (سلسائو اروپا) در گروه 7 با آلمان، غنا و آمريکا همگروه است
-
مولر: هدف اصليام آقاي گلي نيست
توماس مولر، مهاجم تيم ملي فوتبال آلمان که يکي از مهرههاي کليدي يوآخيم لو در جام جهاني 2014 برزيل خواهد بود، در گفتوگو با خبرگزاري «sid» آلمان گفت: در جام جهاني 2014 برزيل ناخودآگاه به فکر دفاع از عنوان آقاي گلي که در دوره قبل به دست آوردم خواهم بود. هرچند اين را ميدانم که هدف اصليام در برزيل اين نخواهد بود که بهترين گلزن تورنمنت شوم.
به نقل از تسنيم، مولر 24 ساله در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي پنج گل به ثمر رساند و سه پاس گل هم براي همتيميهايش ساخت و موفق شد با کنار زدن بازيکناني همچون داويد وياي اسپانيايي، وسلي اسنايدر هلندي و ديهگو فورلان اروگوئهاي عنوان بهترين گلزن اين مسابقات را به خود اختصاص دهد.
مهاجم بايرن مونيخ تصريح کرد: تاکنون هيچ فوتباليستي موفق نشده از اين عنوان در رقابتهاي جام جهاني دفاع کند، چون در طول اين سالها گلزنان فوقالعادهاي در اين تورنمنت حضور يافتهاند ولي تمام تلاشم را خواهم کرد تا به هدفم برسم و با گلهايي که ميزنم به تيم ملي آلمان کمک کنم.