مهران یه دکمه اشتباه زدم تو تلگرام یوزرت پاک شده دوباره بزن خودم نمیتونم
نمایش نسخه قابل چاپ
مهران یه دکمه اشتباه زدم تو تلگرام یوزرت پاک شده دوباره بزن خودم نمیتونم
okنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی کرمانشاهی خودتی؟(sm17)دوست دختر ندارم سراغ داری تو بهمون بگو(sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره (sm59) تو دوست دختر نداری ؟ ! (sm17) به جون خودم 10 درصد دخترای تهران همه تورو میشناسن (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه بچه به این خوشتیپی و پولداری کسی تورش نزنه (sm2)تورو تو هوا میزنن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm30)(sm30)(sm30)
توام فقط بخندا (sm2) ای کاش یه خورده ازین پول ممدم خدا به ما میداد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رمی کیفیت این شیلا چطوره ؟ دانلود کنم ؟ مث شهاب تیام نباشه فقط (sm70)
به به عزیزه دلم سال نوت مبارک (sm19)(sm81)هنوز مشغولی اینجا که پس کار زندگی چی؟(sm120) یا تو تعطیلاتی؟(sm127)نقل قول:
خوشتیپ؟!(sm77) مگه دیکاپریو (sm2) پولدار؟(sm77) دوربین مخفییه؟(sm120) پولم کجا بود (sm74)
شاید بیام کرمانشاه یا نیمه دوم فروردین یا تو اردیبهشت (sm51) بریم نوبهار(sm51)
پولو از کجا دیدی سند و مدرکت چیه؟ (sm120) بیخودی مردم رو گمراه نکن (sm2)نقل قول:
چاکرم ! والا فعلا چند ماهیه بیکارم اعصابم بهم ریخته(sm9) ....در ضمن بچه خوشگل عکستم دیدم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو از دیکاپریو هم خوشتیپ تری ! صدتا مث اونو میبری لب چشمه تشنه برمیگردونی (sm2)بیا هستم خدمتت (sm174)
راستی از شهرک غرب تهران چه خبر ؟! خوبه آب و هوا ؟ (sm2)