(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
(sm111)
با استاد فرشباف مشکل دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی منتظرم تا از نقدم ایراد بگیری ... (sm214) (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی بود علی الخصوص راک استار و خالتور و البته فروشگاه های معتبر سراسر کشور (sm120)در ضمن شادمهر خالتور نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا اول شادمهر بوده و بعد واژه ی خالتور اومده ، اون موقع هر کی تو عروسیا میخوند میگفتن شادمهری شدی واسه خودت بعدها به خالتور تغییر نام داد ... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینم بگم که خودم هنوز آلبوم رو نگرفتم و از همینجا دانلود کردم ...
جو منفی ایجاد نکن زیرا دوباره همه کاسه کوزه ها سر من شکونده خواهد شد (sm120)نقل قول:
من به عنوان طرفدار شادمهر مشکلی با این القاب ندارم گرچه به بی غیرتی و بی تعصبی متهم شوم (sm120) کلاً رو خواننده جماعت تعصب ندارم حتی توماس و دیتر (sm120) ولمون کن آقا خواننده چیه یکی دیگه پولشو میگیره حالشو میکنه تور میزاره جهانو میگرده اونوقت ما سینه چاک کنیم که چه (sm2)
به این میگن طرفدار متعصب (sm2)نقل قول:
اینا همه عوارض پیری به حساب میاد ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]