اهان... میخواستم ازش بخرم..پس خود سی دی رو میخریم بهتره(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اهان... میخواستم ازش بخرم..پس خود سی دی رو میخریم بهتره(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی یراحی بعد از محسن چاوشی و شهاب مظفری سومین خواننده محبوب منه خداکنه مثل البوم مثل مجسمه باشه
# من _ آلبوم _ را _ دانلود _ نمی کنم
و همچنین اورجینال نمیخرم (sm2)چون حوصله روضه ندارم (sm120)
#داداش_ما_دوسِت_داریم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
# ما _ بیشتر (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دلیل دوست داشتنت : مهدی یراحی بهترین خواننده خاورمیانه (sm2)
دفعه بعد که تعریف کنی ازم : مهدی یراحی بهترین خواننده خاور دور (sm2)
دانلود قطعه سرما نزدیکه :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm101)
آس رو نکرد
مقوایی بیش نبود ...
باشه بابا تو خوبی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خیارت بازی کن ، تو نظرات من دخالت نکن ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]