(sm81) این اشک شوق
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81) این اشک شوق
ترانه سال درد برا مونا برویی هستش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسترن شیرمحمدی = مونا برزویی
آلبوم قبلی هم همینجوری بوده بود ...
کی مثه تو دردمو میفهمید
کی مثه تو منو دیوونم کرد (sm127)
اصا معلوم نی کپی زدن .. (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز نشنیدم ...
فقط ترک ۳ دانلود کردم ...
بقیه هم داره ...
تو آلبوم نوشته از کی کپی زدن ...
رنه نمیدونم چی چی ...
رنه ماگریت ..
تو کاور من ندید کو ..
اه راس میگه تو کاور گفتن .. (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) خسته نباشی ..
دیوث اونموقع که رفتم برات بزنمش تو نوشته بودی کو.....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا به همین فکر میکردم ولی خیلی مسخرست اونجا اسمشو نمیاره بعد تو جلد دیگه ازش اسم میبره/؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tohidast [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهونه (sm3)
مثل مجسمه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به هادي چطوريييي (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر ؟ كجايي تو
سلام نوید چاکریم درگیر خدمت بودم بلاخره تموم شد 2 3 هفته پیش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال کارم که اصن نیست (sm74) فعلا بعد از ظهرا مشغولم تو یه دفتر ولی خو کفاف نیست واسه آدم مجرد حتی
شما هم سیخ کردین رو کاورو کپی و اینا(sm3)نقل قول:
خب از این عکس واسه کاور آلبومش استفاده کرده میخاستین از خودش اختراع کنه؟!!
نوكرتم (sm19)نقل قول:
آره كار نيست. اگرم باشه پول نميدن پدرسگا
چرا نميري عسلويه ؟
نزديكتون هم هست
برو جوشكاري ياد بگير برو اونجا قشنگ ماهي دو تومن دربيار (sm120)
البته گفتنش آسونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشقه این یه تیکش شدم اصا .. (sm59)
باع هادو چرا بیدارم نکردی همشهریمون البوم داده (sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر كي هم نظري داره
من ميگم خوب بود. اون يكي ميگه معمولي بود. يكي ديگه هم ميگه بد بود
مهم اينه كه آدم خودش از يه موسيقي يي كه گوش ميده لذت ببره
(sm120) دوست باشيد با همنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاری به این نظرش نداشتم کلا گفتم ... خوله طرفدار گروه سروده دیگه توقعی نمیره ازش(sm2)نقل قول:
نکمه (sm30) یکی میگفت مشکل پیدا کردن برای همین تو این البومش ترانه ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک عمر باهم بودن ولی از هم بچه ای نداشتن تصمیم به قطع همکاری گرفتن (sm2)
ولی کاش زهرا عاملی هم بود تو آلبوم قبل خیلی خوب بود ترانش
(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عجب.خوش گذشت؟(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا ترک چهار فوق العاده(sm127)
کوشان پاشید ... به معنای واقعی کلمه ...
آلبوم قبل امید جامع توی ملودی ترکوند توی این آلبوم امیر علی بهادری
خیلی خوب بود(sm127)
آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین
آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین آفرین
مهدی یراحی ترکوند.
لا مصب حرف نداره.
ختسمون نذاشتی...
این آلبوم بود یا بمب..
این قدر باهاش حال کردم لا مصب نمی دونم چی کار بکنم.
بهترین. آلبوم بدون شک همین آلبوم هستش.
اصلا یک ترک بد داخلش نیست.
دمت گرم پســــــــــر بقیه بیان یاد بگیرن.
همه ترک ها عالی...
ایولاااااااا(sm19)(sm19)(sm19)(sm19)(s m19)(sm19)
اینهم نظره یه بارانیه قدیمی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
من ۷ ترک دوست دارم ...
مثل مجسمه , باید میشناختیم همو , آخرین اسیر , داره گریه میکنه , سال درد , دوست نداشت , انفرادی .
قبول دارم کوشان کمی تکراری هستش..
ولی انصافا نباشه اصلا آلبوم ها صفا ندارن.
آرون حسینی کم ترک تنظیم کرده خدایی!!ترکونده..خوارکه جیغ جیغ کردن با مهدیه!!!!!
یه دو تا ترک امیدوارم مهدی با مهران عباسی کار کنه...
شهید اخرت منم (sm74)(sm74)(sm74)