بهشون بگو از طریق اسنایپر تو پی سی عکس بگیرن
بعضی ها نمیدوونن
در ضمن بگو کسی اسپم نزنه
اقای گل و بهترین بازیکن تورنومنت هم امتیاز بزار واسشون خیلی خوب میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
بهشون بگو از طریق اسنایپر تو پی سی عکس بگیرن
بعضی ها نمیدوونن
در ضمن بگو کسی اسپم نزنه
اقای گل و بهترین بازیکن تورنومنت هم امتیاز بزار واسشون خیلی خوب میشه
فاصله امتیازیت یه کم زیاد میشه اینجوری مثلا یکی که برزیل رو تا فینال بزاره و قهرمان شه بعد تو واقعی هم برزیل قهرمان شه اونوقت کلی امتیاز مفت میگیره انقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
16 تیم اصلی رو بکن 1 یعنی هر تیمت رو بگیر1 امتیاز .اونوقت16 تیمت درست باشه 16امتیاز میگیری
8 تیم رو بکن 3 یعنی سقف امتیازت میشه 24
4 تیم رو بکن 7 سقت میشه 28
فینال 15 سقف میشه 30
قهرمان هم 15
انتخاب اقای گل هم خیلی سخته امتیاز خرکی واسش بزار (sm14)
نگاه کن ببیبین بهتر شد؟(sm70)
میلاد یه دونه پر کن برا نمونه که ایران اول شه بذارم برا مثال(sm70)
امتیاز بندی الان خوبه ولی الویت بندی نشه بهتره مثلا طرف اگه کرواسی رو بزاره تیم اول خوب خودش ضرر میکنه چون ازاون ور برزیل میخوره به اسپانیا خودش ضرر میکنه چون قشنگ مهره های اصلیش حذف میشن
در ضمن تیمه رده بندی نداره
در ضمن توضیحات رو هم گسترده تر کن که هی سوال نکنن (sm14)
چه ربطی داره؟(sm29)خو اومدیم همه گفتن برزیل اول کرواسی دوم ولی برعکس شد و تو از قضا برعکسه بودی امتیاز ویژه نداره؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونه هم نمیخواد خودت اولین نفر بذار ببینن(sm59)
نمونه میزارم توضیحات رو هم زیرش مینوسیم که کسی سوال نپرسه
اینم حرفیه (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذاشتم ببین کم و کسری نداره (sm14)
تنها مشکلش گشادی دوستان هستش(sm14)
ها والا اوليش خود من (sm14)
همه شرکت میکنن
الان بچه ها وسواس میخوان به خرج بدن تا دقیقه 90 صبر میکنن (sm41)
امین غلبه کن بر گشادیت(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد قبلی رو بکنم:
world cup chatroom(sm70)
الان خودم واسم سوال ه تو گروه اروگوئه کیا رو بزنم بیان بالا
یا بازی ارژانتین - پرتقال کی صعود میکنه (sm14)
اره اونو بیار بالا چت روم رو تو اون کنن
هر صحبتی هم درمود بازی بود تو همون بکنن (sm14)
میخوای بگیم تا قبل از شروع تورنومنت هر کی بزاره 5 امتیاز مثبت میگیره بعد از شروع تورنمنت 10 امتیاز ازش کسر میشه تا همه هول شن زودتر شرکت کنن (sm14)
حسین یه فولدر درست کن تو کامپیوترت هر کسی بازی میکنه با اسمش سیو کن امتیاز دهی رو هم از پی سی خودت بده که بعدا نیاد ویرایش بده (sm14)
* بارسلونا با هدف قرار دادن مارکو رویس و کوکه به دنبال این دو بازیکن است.
منبع: Mundo Deportivo
* رئال مادرید و منچستر یونایتد با هم رقابت می کنند که تونی کروس را به خدمت بگیرند، پیشنهادات این دو تیم به بایرن مونیخ ارائه شده است.
منبع: El Confidencial
*منچستر یونایتد آماده است تا به پیشنهادات برای فلینی گوش دهد، آن ها مایلند تا این هافبک بلژیکی را با قیمت 15 میلیون پوند به فروش برسانند.
منبع: The Times
* کیو پی آر یک قرارداد به ارزش حدود 80 هزار پوند در هفته به فردیناند ارائه کرده است.
منبع: Daily Mail
* لیورپول نزدیک به امضای قرارداد با آلبرتو مورنو می باشد.
منبع: Estadio Deportivo
* چلسی ساختار قرارداد سسک فابرگاس از بارسلونا را طوری می خواهد تنظیم کند که در صورت خرید او، مبلغی به باشگاه آرسنال داده نشود!
منبع: Daily Telegraph
* خوزه مورینیو هیچ پیشنهادی برای رامیرز از سوی رئال مادرید را رد نکرده است و وی می خواهد تیاگو بازیکن اتلتیکو مادرید را در تابستان به لندن بیاورد.
منبع: Daily Mail
* جرمین پنانت مورد توجه رافا بنیتز، مربی سابق خود قرار گرفته و ممکن است به ناپولی ملحق شود.
منبع: Daily Mirror
محمد 10 تا کلیک بیشتر نی تو همون پست بذار عکسو(sm14)
حسین گوندوغان رو دیدی(sm77)
چی شده؟(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصدومیت بهش ساخته(sm77)
شکمو(sm74)دوس داشتم بیاد رئال به نظرم تو مایه های آلئنسوی خودمونه و پا به توپ تر(sm25)
میخواد از فوتبال خدافظی کنه(sm25)
خالی نبند(sm77)
جدی اگه مصدومیتش کامل درمان نشه خدافظی میکنه(sm25)
از نخاع مشکل داره(sm1)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن لق گشاد تر وجود نداره (sm14)لاشی سریع بزار دیگه (sm14)
ما کاری باهاشون نداریم که(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی من فردا امتحان دارم اصن حال ندارم بخونم بعد تو میگی پیش بینی کن(sm2)
2 تا تحقیق از اول ترم تا حالا نگرفتم(sm2) گفته بود موقع امتحان بیارید نمره ازمایشگاتونه من قیدشو زدم(sm2) فک کن از بهمن ماه تا حالا(sm2)
حسش نی برم کافی نت(sm2)
اگه پرینتر داشتم پرت میکردم تو صورت استاد تحقیقو(sm50)
پوشکاش ، رائول و بیل تنها بازیکنای رئال مادرید هستن
که در یک فصل موفق به گلزنی در فینالهای کوپا و اروپا شدن
لاشی یه فصل اومد رکورد زد(sm2)
چقد ایسکو-ایارامندی-بیل خوش شانسن سال اولشون سی ال گرفتن(sm19)
ریدم تو برلوسکنی و گالیانی(sm3)
این چندفصل با پرز ریدن به اعصابم(sm3)
بی شرفای حروم زاده(sm3)
سیدورف با 4 ماه فرصت اخراج شد(sm3)
فردا فیزیک 2 امتحان دارم (sm81)
فردا مقاومت مصالح امتحان دارم(sm54)
لاشی همش مسئلس اونم مخلوط استاتیک و ریاضی و فیزیک(sm74)
اصن حفظی نی(sm74)
از الان عزا گرفتم(sm81)
یه شکل میدن اما جوابش 2 صفحه کامله(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm59)
مورینیو: در ضربات پنالتی، در نهایت هر چه خدا بخواهد، همان می شود! (sm14)
او که تیم هایش دو بار در نیمه نهایی چمپیونزلیگ با ضربات پنالتی شکست خورده و حذف شدند، معتقد است هرگونه برنامه ریزی در مورد ضربات پنالتی بی فایده است.ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، معتقد است ضربات پنالتی یک قمار تمام عیار است و هیچ وقت نمی توان از پیروزی در یک دیدار به لطف ضربات پنالتی مطمئن بود.
او که تیم هایش دو بار در نیمه نهایی چمپیونزلیگ با ضربات پنالتی شکست خورده و حذف شدند، معتقد است هرگونه برنامه ریزی در مورد ضربات پنالتی بی فایده است.این مربی پرتغالی که در طول بازی های جام جهانی به عنوان آنالیزور برای یاهو کار خواهد کرد، گفت: "با من در رابطه با پنالتی ها حرف نزن، من همیشه در ضربات پنالتی بازنده ام.تنها باری که من برنده بوده ام مربوط به سوپرکاپ (ایتالیا) با اینترمیلان بوده است، جایی که ما رم را در ضربات پنالتی شکست دادیم. فرانچسکو توتی پنالتی اش را از دست داد، تصور کنید من چه خوش شانس بوده ام.اما دفعات زیادی باخته ام. من هر کاری کردم: تمرین کردم، تمرین نکردم. پنالتی سال های قبل حریفان را آنالیز کردم، درصد سمتی که آن ها پنالتی را می زنند، درصد سمتی که آن ها دروازه بانان حرکت ی کنند و یا حرکت نمی کنند.همچنین باید بگویم که من به دنبال این نبودم بلکه این مسئله ذاتی است. ما هر کاری توانستیم انجام دادیم. نتیجه گیری نهایی من؟ هر چه او بخواهد می شود (اشاره به آسمان)."در مادرید من لیگ قهرمانان را نبردم چرا که رونالدو، کاکا و سرجیو راموس پنالتی هایشان را از دست دادند (در برابر بایرن مونیخ در سال 2012)و این ها کسانی نبودند که پنالتی نزده باشند و یا به خاطر اینکه هرگز در عمرشان پنالتی نزده باشند و به خاطر اینکه نخواهند پنالتی بزنند، دست و پایشان بلرزد، نه، آن ها بهترین پنالتی زنان بودند."آن ها پیش من آمده بودند و گفتند: "من می خواهم اولین نفر باشم، من می خواهم دومین نفر باشم، من می خواهم سومین نفر باشم" باشد، پس بروید! به خاطر این بوده است که من لیگ قهرمانان را با رئال مادرید نبردم."با چلسی در نیمه نهایی مقابل لیورپول (در سال 2007)، دقیقا همین اتفاق افتاد. همه چیز برنامه ریزی شده بود – اولی، دومی، سومی، چهارمی و پنجمین پنالتی.جرمی بهترین پنالتی زن همه ی فصل در تمرینات بود – هرگز یک پنالتی هم از دست نداده بود، شگفت انگیز بود. ده دقیقه قبل از پایان بازی من او را برای پنالتی به زمین فرستادم، و او پنالتی را از دست داد.بازیکنی که خارج از لیست بود (آرین) روبن بود، او پیش من آمد و گفت پنالتی اول را به من بده، 100 درصد گل خواهد بود.باشد، من او را نفر اول قرار دادم و او پنالتی اش را از دست داد! هیچ کاری نمی توانی بکنی مرد! من همیشه می گویم، من یک رقابت را در ضربات پنالتی خواهم برد، یک مسابقه ی بزرگ را."