اساتید خسته نباشید من فیلم لرزاننده چربی رو میخواستم اینجا پیدا کردم اما لینکش خراب بود...کسی میتونه کمکم کنه ؟ همه جارو گشتم نبود
نمایش نسخه قابل چاپ
اساتید خسته نباشید من فیلم لرزاننده چربی رو میخواستم اینجا پیدا کردم اما لینکش خراب بود...کسی میتونه کمکم کنه ؟ همه جارو گشتم نبود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
ای کاش میشد فیلم شام آخر زنده یاد پرویز فنی زاده به کارگردانی شهیار قنبری با کیفیت خوب آپلود میشد
ممنونم
اگر کسی داره لطفا بزارند
موسیقی متن فیلم رو که نتونستم گیر بیارم ، ای کاش کارهای واروژان بزرگ رو از طرف خانواده محترمش انتشار پیدا کنه
سلام ممنون از سایت خوبتون اگر میشه لطف کنین فیلم تنها حامی از بیک ایمانوردی اگر با کیفیت بالا دارین بگزارین ممنون میشم
رفقا کسی فیلم های ایرانی نسخه 35 میلیمتری رو دیده؟ کیفیت چطوره؟ ی سایتی هس میفروشه میگن خیلی کیفیتش عالیه
با سلام خدمت مدیر گروه.
درخواست فیلم قدیمی بده در راه خدا رو دارم.
با تشکر.
درود
درخواست فیلم شیخ صالح رو داشتم...آیا هست؟؟
اره من دارم خیلی عالین
چیو دارین؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaghoob jafari [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی چیزا.حدود چهارصد عنوان
درخواست فیلم زن باکره فیلمی به کارگردانی و نویسندگی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ساختهٔ سال ۱۳۵۲ داشتم .
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ذبیح بعد از ۱۵ سال از زندان آزاد میشود. پسرش بزرگ شده و پدر را نمیشناسد. و ذبیح میخواهد انتقام بگیرد..
اسکندر (جمشید مشایخی)، خوانندهٔ محبوب، از زندان آزاد میشود. او که در کابارهٔ سهراب خان (عزتالله مقبلی) آواز میخواند، همراه اسلام (مرتضی احمدی) و همسرش منیر (گیتی فروهر) از سهراب جدا میشوند و گروه جدیدی تشکیل میدهند. سهراب و پسرش ساسان (فرشید فرزان) هر دو به ایران (مرسده کامیاب)، خوانندهٔ کاباره، علاقه دارند. ساسان دختری به نام نگار (نیلوفر) را فریب میدهد و میگریزد. اسکندر برای حفظ آبروی نگار او را به خانهٔ خواهرش هاجر (مهری ودادیان) میبرد و مدتی بعد ازدواج میکنند تا ساسان بازگردد و نگار فرزندش را به دنیا آورَد. هاجر که مسلول است میمیرد، و ساسان، پس از بازگشت، حاضر به ازدواج با نگار نمیشود. سهراب خان پسرش و ایران را به جرم رابطهٔ نامشروع به قتل میرساند، و نگار پس از اینکه دختری به دنیا میآورد زندگی جدیدی را در کنار اسکندر آغاز میکند.
فیلم ناخدا باخدا رو میشه بگذارین
حسن سیاه (نصرتالله کریمی) سرپرستی «آژانس هنری حسن سیاه» را به عهده دارد، و در مجالس عروسی و شادمانی برنامه اجرا میکنند...
با سلام و تشکر از زحماتتون
یه تعداد از فیلم ها مانند گلپری جون و قزل ارسلان
لینک دانلودشون خرابه
میخواستم ببینم این فیلم ها و تعدادی دیگر از فیلم ها که لینک ندارن امکانش هست که دوباره
لینکهاشون فعال بشه یا نه
ممنون
سلام کسی این فیلمهای قدیمی را داره که عبارتند از:
1-قوزبالاقوز
2-آفتاب مهتاب
3- قوس قزح
4-لیلاج
5- گرفتار
اگر دارید لطفا در سایت برای دانلود قرار دهید
باتشکر
لینک رو به اسم "با کیفیت HD نسخه 35 میلیمتری بدون سانسور و حذفیات" گیر آوردم
اگه کسی دانلود کرد از کیفیت فیلم خبربده
یا اسکرین شات بگبره بزاره
متاسفانه نسخه 35میلیمتری نیس( تو عکس خیلی باکیفیت نشون می ده اما خود فیلم تاره)...بعید می دونم کسی تو نت بزاره..از دوستان کسی داره از ما دریغ نکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جمعه شبکه " منو تو " ساعت 4 عصر فیلم های قدیمی رو با کیفیت hd میزاره ، من مشکل ضبط کردن دارم
فیلم رو که جلو خانواده نمیشه دید ( معمولا مورد داره فیلما ) چند باری هم که اقدام به ضبط کردن کردم هر دفعه یه داستانی درست شد ، یا رسیور رو حواسشون نبوده خاموش کردن
یا پارازیت داشته و ناقص شده فیلم . . .
کسی میتونه ضبط کنه با کیفیت آپلود کنه
سمت ما هم پارازيت اجازه نمى ده... ولى کلا فيلماى 35فوق العادست... محلل رو ديده بودم باهمين کيفيت وحشتناک بالا بود!
سلام
ببخشید میشه سریال خانه به دوش (مراد برقی) با بازی و کارگردانی پرویز کاردان رو بزارین؟
لینکش پاک شده میشه دوباره بزاری
لینکش پاک شده میشه دوباره بزارینقل قول:
سلام
ممنون میشم فیلم مرد حنجره طلایی اکبر گلپایگانی بزارید
اصلا گزینه ای برای دانلود نداره کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط imanasadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید لینک ها غیر فعال شده امکانش هست لینک را اصلاح کنی این فیلم بی نظیره زدم رو لینک غیر فعال بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فیلم قیصر بهروز وثوق را چرا نزاشتید؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا فيلم يك صمدو دو ليلا رو كسي نداره آئ كنه
روش دانلود چطوریه لطفا راهنمایی کنید
با سلام
لطفا فیلم قدیمی خون و شرف رو بزارید خیلی دنبالشم
سلام دوستان
اگر کسی فیلم سینه چاک ایرج قادری رو داره بزارند
ممنونم . . . (sm10)
سلام دوستان عزیز.کسی فیلم شام آخر پرویز فنی زاده رو ناره.بزاره.ممنون
نقل قول:
این لینک فیلم های بهروز وثوق رو اصلاح کنید ممنونم
لینک ها منقضی شدن اپ بفرماییدنقل قول:
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen14214 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امکان پذیر نیست ، شرمندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen14214 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم ، در صورت امکان دشنه رو دی وی دی ریپ بزاریدنقل قول:
سلام و عرض تشکر فراوان.اگه امکانش هست مراد برقی رو قراربدین.ممنون