(sm74)کاش زودتر بفهمیم البوم چن ترکه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)کاش زودتر بفهمیم البوم چن ترکه
اختیار داری زیر سایه شما میگذرونیم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
گوز (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امضای باب دیلن هم پنجاه هزارتومن ارزش نداره ، چه برسه به چاوشی ...
حیفِ پنج هزار تومن ...
میشه با پونزده هزار تومنی که قیمت نسخه ی فیزیکی آلبوم تشریف داره ،
یک پاکت وینستون و 5 عدد بستنی خرید ...
میشه مُرد ،
بی دلیل ،
ساده ...
شهاب اکبری رو آنفالو کرده دوباره ...
دیگه داره از دست می ره ...
امیدی بهش نیست ...
هر چند ، من از وقتی دیدم Tiesto واسه حمید هیراد کامنت می زاره ، از صدای هیراد تعریف می کنه ،
دیگه هیچی واسم به حالت طبیعی برنگشته ...
سیگار داری ...
تولد 60 سالگی بانو مدونا رو تبریک عرض می دارم ... (sm50)
اینقدر از بیکاری و فقر می گه ، اونوقت میاد قیمت آلبوم رو می کنه 15 هزار تومن ...
تحریم می کنم آلبوم رو و فقط یک نسخه می گیرم ...
خفه شو یه بار گفتم اینا همه کشکه ..
چون از همه ی آلبومایی که اصل تهیه می کنم دوتا می گیرم ، یکی رو باز نکرده نگه می دارم ...
هانی ،
بمیر ...
Climax 2018 ...
کارِ جدید فیلمسازِ تحسین شده ی انجمن Gasper noe ...
هنرمندان پول پرست ، هنرمندان نان به نرخ روز خور ، هنرمندان خودفروخته ...
زنیت 8-1 بازی رو در 120 دقیقه برده ...
مگه میشه ...
تخیلی تر از لیگ ایران ، در هیچ جای دنیای مشاهده نخواهید کرد ...
سینجول (هانی) بیا به خاطر اعتراض به شرایط کشور ،
آتیشت بزنم ...
بور از اینجا ..
گلزار احمق این چه برنامه کـسشریه ای راه انداخته ..
سینجول ،
می تونی آلبوم خاطرت پراکنده از گروه حال رو ردیف کنی ، لطفا ...
آلبوم ایران من با صدای همایون شجریان و با آهنگسازی سهراب پورناظری ،
8 شهریور ..
(sm138)
تولد عمو رضا را با تاخیر تبریک عرض می دارم ... (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس شی شی هر روز میگی لینک عینو میخام لینک اونو میخوام خو لاشی سگ سرچ کن دیگه ..
هانی ، متاسفانه یا خوشبختانه شما همیشه آخرین راه حل واسه من به حساب میایی ... (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیپ هست ..
فقط بمیر ...
indila - derneire danse
از موزن همچین آهنگی موخوام (sm74)
عزت الله انتظامی در گذشت...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]