یه حالی داشتم که نگو یه حالی داشتم که نپرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تکه از روحمو من جایی گذاشتم که نپرس
نمایش نسخه قابل چاپ
یه حالی داشتم که نگو یه حالی داشتم که نپرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تکه از روحمو من جایی گذاشتم که نپرس
سرت و بذار رو شونه هام خوابت بگيرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار تا آروم دل بی تابت بگيره
همیشه میون قاب خالی درهای بستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرح اندام قشنگت پاک و رویایی نشسته
حالا من اينجا نشستم با نوای بی نوايینقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه غريبم بی،تو اينجا،آی غريبه بی وفايی (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا عشق با من خوب نیست یا سهم من تنهاییه
اول ارتباطی ام که آخرش جداییه
هنوزم ميشه عاشق شد... هنوزم حال من خوبه...نقل قول:
هنوزم میشه عاشق بود... تو باشی کار سختی نیست...نقل قول:
تو که نيستی روزا با شب يکی اننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دو شون تاريکن و تاريکی ان
نگو که حالا حال جفتمون یکیه تو الان کردی به کسه دیگه تکیه تو سرم پر از مشغله فکریه که چرا اصلا دوست داشتن این شکلیه چرا اصلا هیچکی باهات رو راست نیست اون همه صداقته با من کو راستی؟!چرا هرکس که بازم دم از عشق میزنه تو نمیتونی تا تهش پا اون وایسی؟!(sm50)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زخم کهنه روی بالم،یه آسمون که چشم به رام نیستبه غیر واژه ی غریبی،چیزی توی ترانه هام نیست
تو نیستی و من از خودم بی خودمنقل قول:
تو نیستی و بی تو دیوونه شدم
سلام دوستای گلم
به نظرم بیایم یکم هویت بدیم به تاپیک
اونم اینجوری که هر که شعری نوشت، اسم خوانننده و آهنگ رو هم بنویسه
اینجوری فقط یه مشاعره اس و زیاد حال نداره(sm50)
اولشم خودم شروع میکنم
من که عاشقم مست و سر خوشم
جرعه میکشم از سبوی تو
(ه.شجریان - دل به دل )
واسه نونه واسه نونه تا به کارش تو بخندی
که اگه اینو بدونی تو به دلقک نمیخندی
دلقک-محمد اصفهانی
یه ضبط و چند تا نوار کاست دلخوشی من فقط همیناست
خیلی گذشته اما واسه من نبودن تو هنوز معماست
نوار _ رضا یزدانی
تو رو رنجوندم با حرفام .. چقدر حس میکنم تنهامنقل قول:
سیروان خسروی
مثل خاطرات بد کردار
تو سرم مثل بوق ممتد شد
با خودت جور تازه ای تا کن
با بدی جور تازه ای بد شو
حرفای بی مخاطب _ رضا یزدانی
واژه رنگ زندگی بود ، وقتی تو فکر تو بودمنقل قول:
عطر گل با نفسم بود وقتی از تو می سرودم
ابی - شب گریه
من از تو دل نمی بُرم / اگرچه از تو دلخورم
اگرچه گفته ای تو را / به خاطرات بسپُرم
محسن چاووشی - شبانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منگر به هر گدایی
که تو خاص از آن مایی
مفروش خویش ارزان
که تو بس گرانبهایی
هژیر مهرافروز - مثلث
یعنی الان کجاست توی کدوم مسیر
این آخرین شبه ... اینو ازم نگیر ...
کاوه دانش- ترانه : مونا برزویی
رسم عاشق کشی و شیوه شهر آشوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جامه ای بود که بر قامت او دوخته بود
آوای زمین - وهم نو
در این زمانه یِ بی هایو هویِ لال پرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست
حبیب
ترک چشمش ار جانم فتنه کرده راستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین دو صد از این فتنه فتنه راست
گروه سپهر - شعر :عارف قزوینی
تو از کدوم قصه ای که خواستنت عادته
نبودنت فاجعه ، بودنت امنیته
گوگوش - در امتداد شب
حوصله ندارم (sm98)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که عصر یه جمعه... آدم تو خونه تنها شه...نقل قول:
همیشه آخر قصه پر از حرفای ناگفته سنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه حال ما اینه ، همیشه دنیا آشفته س
آکادمی گوگوش
سرتو بالا بگیر مثل قلبت مرد باشنقل قول:
عاشق بغضت بمون تکیه گاه درد باش
سامان جلیلی
شب بود و شب گردی بارون ُ و باد
رد شدم و چشام به چشماش اُفتاد
محسن چاووشی - لنگه کفش
دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ، خطانقل قول:
سوختم خود را براي او غلط کردم ، غلط
طاقت بیار رفیق... دنیا تو مشت ماست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 0 مهمان ها)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm25)
نقل قول:
تو يه تاك قد كشيده پا گرفتي روي سينم
واسه پا گرفتن تو عمريه كه من زمينم
من میگم منو شکستن ، چشم فانوسمو بستننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میگی خدا بزرگه ، ماهو میده به شب من
نباشی کل این دنیا واسم قد یه تابوته
نبودت مثه کبریتو دلم انبار باروته...
یگانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid93 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هواتو كردم من حيرون تو اين روزا هواتو كردم
دلم ميخوادت ميخوام بيام تو آسمون دورت بگردم
من به این دیر رسیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و به هی رفتن و رفتن خو گرفتم
خو گرفتم
خورشید سیاه - خو گرفتم
من آن باده پرستم... که از عشق تو مستم...(sm111)نقل قول:
نقل قول:
ما به هم نميرسيم مثل خورشيديم و ماه
تن تو خاك بهشت تن من پر از گناه
ما عشق تو نادیده خریدیم علی یارنقل قول:
ما در همه جا نقش تو دیدیم علی یار
فرمان فتحعلیان - سلطان طریقت