بعده دو روز گوش دادن فکر میکنم آلبوم خوب و یه دستیه ولی اگه تنظیمارو خوده افکاری انجام میداد حتی از آلبوم دنیای این روزای من داریوش هم بهتر میشد...واقعا ملودیا فوق العادست..البته چیزی ام جز این آدم نباید از افکاری انتظار داشته باشه...همیشه آهنگایی که ساخته متوسط رو به بالا بوده...واقعا حبس فوق العادس..شبنومه واقعا خوبه..."بهت گفتم" که واقعا یه ملودیه ریتمیک و قشنگی داره که آدمو یاده آهنگای قدیمی میندازه..جان جوانی که واقعا حس خوبی به آدم میده...یه مردی که البته اگه مثه اون دمویی بود که ازش اومده بود،میبود بی شک بهترین اثر آقای ابی میشد..آخرین باره هم که ماکتش آهگیه که هیچوقت آدمو خسته نمیکنه و همیشه تازگی داره...بغض که واقعا شنیدنیه مثه فصل بیقراری و بی اعتنا..دنیای آرزو هم که پر از فراز فرودای زیباس....کلا علیرضا افکاری پدیده ایه که اگه خواننده ها سعی نکنن رُسشو بکشن واقعا هرسال بهترین ملودیا آهنگا مال اونه البته نباید زیاد پرکارم باشه چون به تکرار میفته ولی حتی تکرار کاراش هم زیباس...فرموله زیبایی داره واسه آهنگسازی و در عینه تکرار شدن میبینی یه چیزه جدیده!!!
مثلا ملودیه حبس که گوش دادم واسه بار اول دوم،یاده آهنگ"برام هیچ حسی شبیهه تو نیست" از احسان خواجه امیری افتادم که اونم آهنگسازش آقای افکاری بودن...این آلبومو یعنی اگه خودش تنظیم میکرد بهترین آلبوم ابی میشد بی شک!!!(sm127)(sm127)