رفته بودی چکار؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رفته بودی چکار؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین دیماریا رو که نفروختن؟(sm120)
نه فقط شایعه ی خرید ویدال و یک سال قرضی فالکائو پیچیده و رفتن کاسیاس قوت گرفته(sm120)نقل قول:
گفتم که میخواستم بزنم تو یه کاری دیدم هزینه هامون سنگین میشه فعلا دست نگه داشتیم ولی پول داشتم و ماهی 500-600 باید قسط میدادم (sm120)کلا دچار عذاب روحی شدم همینجوری با دوستم تو نت داشتیم میگشتیم با سایت با ما اشنا شدم (sm120)دیدم قیمت ماشینایی که تو سایت زده خدایی نسبت به اراک از 1 تومن تا 700-800 تفاوته زنگ زدم دو تا شماره گفتم ماشینا رو میفروشی کفت اره ما هم رفتیم اوردیمشون گذاشتیم بنگاه رفیقم تا فردا بفروشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاسیاس قویه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدال رو کجامون بزاریم ؟(sm120)
فالکائو چرا قرضیه ؟(sm120)
میگن به محض قطعی شدن ناواس ایکر میره (sm25)نقل قول:
ویدال هم جای خدیرا (sm120)
دیگه فرپلی مالی رُ باید رعایت کنیم(sm120)
دی ماریا تقریبا قطعی شده رفتنش حتی لباس به اسم دی ماریا فروخته پاری سن جرمن (sm120)نقل قول:
دیماریا چی ؟نقل قول:
میگن فالکائو چون فصل پیش همش مصدوم بوده این فصل ازمایشی با 12 تا قرضی میاد ولی بندی تو قرارداد هست که با 30 و خورده ای فصل بعد رئال بتونه قطعی بخردش (sm120)
جدی ؟تا این حد ؟پی اس چی کی رو میخواد بفروشه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]