(sm2)شب خوش عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)شب خوش عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جــــــــــــــــــون (sm19) تو از یه 8سیلندر وارداتی واسه من بیشتر جاذبه داری (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی عبدالمالکی (sm127)
(sm27)
چه خبرا از رفیقت؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقم کیه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدس بزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرخه ی غذا منظمه
بالاخره غوله به بقیه مقدمه
نه که عصبانی باشه فقط مصممه
اون همه رو میخوره این مسلمه
یاد بچگی هام افتادم (sm21)
یه سری تو دانشگاه 4 5تا دختر نشسته بودن من داشتم رد میشدم برم سالن تربیت بدنی داشتمنقل قول:
یکی دیگری و خظاب کرد معصومه معصومه
برگشت گفت درد 100دفه گفتم تو دانشگاه رها صدام بزن
یهو خیلی جدی واستادم برگشتم گفتم رها که اسم مردِ (sm138)(sm2)
دوگانه اعظم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]