چند بار نقل میگیری از بدبخت.بالا میگفتی دیگه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چند بار نقل میگیری از بدبخت.بالا میگفتی دیگه(sm2)
(sm2)حماسه ای دگر از هاتی
(sm2)
خدمت بالاخره یه روز تمومت میکنم یا خودم تموم میشم یا تو(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا منظورت اینه که شاید بگاه بری .... البته جای نگرانی نیست چون قبلا به چاه رفتی آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب (sm2) (sm2) جوجوی من ! (sm2)
شب جمعه ست ثواب داره خدا رحمتت کنه پیشاپیش (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا کسی اکانت brazzers رو نداره؟(sm2)
چون حوصلشو ندارم فک بزنم در یک کلام میگم گوه نخور عسلم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته قبلا از بگاه رفتنت تو خدمت واسم گفته بودی الان میفهمم چه میکشیدی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm331)(sm331)(sm331)(sm331)(sm331)(sm331)(sm331)( sm331)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم هست (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ ن : شوخیه(sm10)
(sm2)
جالبه این سری یه جور دیگه نقل گرفتی فکر کردم یه نفر دیگس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم نورتونه کدوم تایلر (sm2)
(sm74) اشترم یعنی میخوای سینجول همیشه بن باشه خودت میدونی کیوسخله شیرین عقله عادتشه خودشو واسه بقیه شیرین کنه رشتیه دیگه گناه داره بذار بیاد اسکلش کنیم بخندیم
(sm209)تصویر احتمالی ایفون 7
آیا شما با کسی که بهتون تجاوز جنسی کرده ازدواج میکنین؟!
تثنیه باب 22، آیه ی 28 تا 29
28:اگر مردی دختر باکرهای را که نامزد نکرده است بیابد و او را گرفته، به زور با وی همبستر شود، و گرفتار آیند، 29:مردی که با آن دختر همبستر شده است باید پنجاه مثقال نقره به پدر دختر بپردازد، و آن دختر زن او خواهد بود، زیرا به او تجاوز کرده است. او در تمامی عمرش نمیتواند دختر را رها کند.
ما خدمت میکردیم یعنی خدمتو چاییدیم (sm2) توام خدمت میکنتت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش داخل آلبوم امیر بی گزند از گیتار فلامنکو و کلاسیک و سنتور هم استفاده کنه .(اصلا چرا موزن دیگه از سنتور استفاده نکرد!) یه آهنگ مثله قطار بخونه یه آهنگ مثله سنگ صبور و زخم زبون و یه آهنگ اسپانیایی مثه Gitano soy و یه آهنگ شبیه آهنگ کارتون بینوایان (yann tiersen) بخونه .کلا رو بیاره به آهنگای ملایم و آرامبخش.من که الان تو نخ این آهنگام.
هادی از من نقل گرفته بودی؟
جهت اطلاع بود ولی چیزی ندیدم.
آره جون عمت تو تا همین الان هم چاییدی خبر نداری(sm2)نقل قول:
ما چند نفر بودیم از اولش با هم بودیم تمام اون 2 سالو زدیم به ک.خل بازی (sm51) میومدی مرخصی زود میگذشت میرفتی تو هر روزش برابر بود با 3 روز (sm81)
اونجا یگان رزمی تیپ 35 بود خیلی سخت بود ....تو اوج سرما سر صبح پلیورو در میاوردیم با زیرپوش ورزش میکردیم تو زمین صبحگاه .... (sm50)
هر ماه بازدید یا از تهران بود یا از ستاد فرماندهی کل .....کوله پشتی و تجهیزات .... آموزش تخمی که اصن تو مغزمون نمیرفت
وقت مرخصیا فرمانده شفاهی ازت آموزش میپرسید اگه بلد بودی میرفتی 2 روز اگه نه که باید میشدی نگهبان
چه روزای سختی بود ... (sm50)
آره اشتباه شد یه لحظه ویرایش زدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه.این واسه اونه که دختری که بهش تجاوز شده رو دیگه کسی باهاش ازدواج نمیکنه باعثشم متجاوزه پس باید خودش دختررو بگیره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تا اونجا که من میدونم مجازات تجاوز اعدامه.شایدم اگه خانواده دختر رضایت بدن باید بگیرتش.
یه چیزم بگم.تو که کلا چیزیو قبول نداری واسه چی انقد گیر میدی؟بیخیال شو دین سوراخ سمبه زیاد داره.هر چی بیشتر بری توش سوالای جدیدی واست درست میشه.(sm10)
شهرزاد قسمت 27 قشنگ سوتی داده خواهر شهرزاد شلوار نداره یه جوراب توری داره وقتی یهو پاشد جوراب جمع شد قشنگ گوشت شیرینش (به ترکی میگن شیرین اتی) بیرون بود
یکی ازون بچه ها از مرخصی برگشت در حالی که پدرشم مریض بود بعد از 3 هفته خبر مرگ پدرشو دادن وای زمینُ چنگ میزد دیوانه شده بود (sm74)
ولی یه لحظه تنهاش نزاشتیم شاید اگه ما با هم نبودیم هیچ وقت به خدمت برنمیگشت ...... اینجاست که درکنار همدیگه بودن معنی پیدا میکنه (sm50)
خیلی خوبه اگه بتونی حتی یه ذره درد رفیقتو تسکین بدی ! (sm50)
(sm331)
انشالله جشن قهرمانی رو اینجا میگیریم(sm118)
فردا خدا کنه هم پیروزی ببازه هم استقلال(sm120)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جفتشونم ببازن تراکتور هیچی نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابله ی بره قصاب . . . (sm50)
سکوتی که استقلالیا اختیار کردن
ماهاتما_گاندی اختیار نکرد(sm2)
من مگه گفتم تراکتور چیزی بشه(sm120)من اصلا واسه فوتبال ایران ارزش قائل نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط هر دوتا ببازن تا قیافه شما هوادارها دیدنی بشه(sm2)
یکی از بهترین آلبوم هایی که توی تمام زنده گیم شنیدم . . . (sm50)
چقدر قشنگه لعنتی (sm88)
(sm220)
اینم واسه هادی(sm219)(sm2)
(sm132)
(sm90)
هر دانه اش یک فصل از کتاب فوتبال است ، تمام بازوبند های کاپیتان زانتی!