مغالطه نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مغالطه نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاجسون هم میتونسه تیم رو قهرمان جهان و اروپا و لالیگا و یو سی ال بکنه پس من تمام حرفات رو قبول دارم و بحثی نمیمونه (sm10)نقل قول:
قبولت دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حسین دیوث چی میگه بعد 2 ساعت اومدی نقل میگیری بحثو عوض کنی(sm120)
تازه داشتیم به فحش میرسیدیم(sm120)
حرفات مث من جیگرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدرصد میشدن ولی نه به این شکلی که بتونن یه تنه یه تیم رو قهرمان لیگ کنن
ماردونا که هیچ پدر ماردونا هم اگه الان بود نمتونست مثلا ویگان که تازه اومده لیگ برتر رو قهرمان جزیره کنه یه تنه (sm120)
ماردونا و پله الان بودن شاید یه لول یا چند لول از مسی و زیدان زمان ما بهتر بودن ولی به این اختلاف نه (sm120)
دلسوکه یه مربی در حد هاجسون تفاوتش اونه اون بهترین تیم زمان خودش رو داشته هاجسون بدبخت نداشته (sm10)
لازم نبود سبک عوض کنه 5 تا بازیکن گولاخ دعوت نشده رودعوت میکرد کافی بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گفتی هر کسی میتوونست تیم رو قهرمان کنه پس بحثی باقی نمیمونه (sm10)نقل قول:
این اسپانیا رونگفتم اون اسپانیا رو هنوزم میگم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین مهاجم واسه سبک ارسنال اول مسیه (sm70) بعد سوارز (sm70) بعدشم در سطح پایین تری سانچرنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه کاوانی به درمون میخوره نه بالوتلی
ما مهاجم سرعتی و پا به توپ میخوایم