غلط کردی.... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
غلط کردی.... (sm50)
خون بغل کردن(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm25)
عاقا بهترین لپتاپ تا 5 تومن چی هست ؟
- (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
لبخند میزنی ، منو ترور کنی ... (sm50)
ما اشتباهی آرزو کردیم ... (sm50)
تمام روحمو برای دیدنت به خونه میکشید ...
و عشق چیست به جز اینکه سالها هر شب
کنار بالش خود وقت خواب گریه کنی ... (sm50)
... دلم تنگ است ... (sm50)
Red Beard ...
یک ساعت و نیمِ آخرش ...
(sm9)(sm27)
استاد رضا یزدانی - یکی از آهنگهای اجرا شده در تئاتر مسافران با موسیقی علیرصا افکاری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چگونه با تو باشم که در تو فنا شم
تو رفته ای و بهتر که من هم نباشم
چگونه جان خود را به دستم بگیرم
بگو چگونه باید برایت بمیرم
بدون با تو بودن به خود برنگشتم
هر آنچه که تو از آن گذشتی گذشتم
تو با دلم چه کردی که در زمان ندیدم
من آن نشانه ها را به این نشان ندیدم
به جز هوای عشقت هوایی در سرم نیست
هر آنچه که تو هستی در این و آن ندیدم
شکسته بودی و من به یک آن شکستم
چنان که با دو چشمم به باران نشستم
به بال و پر رساندی خودت پر نداری
رسانده ای به سامان مرا سر نداری
تو با دلم چه کردی که در زمان ندیدم
من آن نشانه ها را به این نشان ندیدم
به جز هوای عشقت هوایی در سرم نیست
هر آنچه که تو هستی در این و آن ندیدم ... (sm50)
خدا در حال اجرا ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)msi
تا حالا ندیدم کسی از msi ناراضی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نه این مدلی که این گف خوب است ولی طرف گف 5 تومن ..
میلاد این آهنگ یزدانی که گذاشتی زند وکیلی هم همینو خونده ..
(sm74)
راسی گفتم زند وکیلی ..
دیرو یه ویدئو ازش اومد ..
که داره سنتوز یکی از آهنگای موزن برا سنتوری رو میزنه ..
علی زندوکیلی - روز وافعه ...
خسته نباشی ..
به نظرت من شبیه کسی ام که زندوکیلی گوش میکنه
ترانه اش هم که مال افشین مفدم تشریف داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو شفتک اسم آهنگو میگی خب من خودم میخواستم میگفتم ..
الان یه موتور جستجوگری هست به اسم Google که توی اون در مورد هر چیزی جستجو کنی برات یه سری چیزا میاره در این مورد هم فقط کافیه یه خط از شعر رو بنویس برات کلی سایت میاره بالا
بریم سریال ببینیم ..
برو بمیر نازنینم ...
وکال دلخون ...
(sm19)جیگرتو خام خام بخورم
(sm74)سریال اینقد اروم اصن نمیفهمی کی تموم شد چیکا میکنن جادو میکنن ؟