کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت
یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم (sm181)
محکم سینه بزن ایشالله دستت برسه به ضریح
نمایش نسخه قابل چاپ
کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت
یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم (sm181)
محکم سینه بزن ایشالله دستت برسه به ضریح
Samuel L. Jackson
چه بازی کرده تو هشت نفرت انگیز اصلا نابودم کرد
با نرو چطور میشه سیدی ریپ زد ؟ (sm169)
اینم یه لینک دیگه ! حالش را ببرید (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
من دیگه زیاد صحبت نمیکنم تو تالار ، پیشنهاد میکنم بعد گفتن این حرفت تو هم روش من رو در پیش بگیری (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلن آدم باید علاقمندی های خودشو تو خودش خفه کنه تا کسی نفهمه... آفرین باباجان (sm19) نکن اینکارو (sm19)
عزیز شوخی بیش نبود جدی نگیر جدی نباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر هم حرفی میزنم روش میمونم از کسی هم ترسی ندارم به کسی هم بابت کارام و حرفام جواب پس نمیدم (sm176)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شفاف سازی کردم خب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی میرانجمن