عجب موزیکی
این تنظیم کار هیچکس جز شادمهر نمیتونه باشه
فراتر از موسیقی ایران
تو همین بیست ثانیه ساز بندی دیوونت میکنه فوق العادس
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب موزیکی
این تنظیم کار هیچکس جز شادمهر نمیتونه باشه
فراتر از موسیقی ایران
تو همین بیست ثانیه ساز بندی دیوونت میکنه فوق العادس
و من در عجبم که ویدیو کار سینارت هست و به این زودی اماده شده!
احتمالا جلوه های ویژه نداره
آره ب احتمال زیاد... ولی همیشه کارای سینارت قشنگ بودندنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتر که جلوه های ویژه نداره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه سبب داشت؟ اما باز هم واسه خودش شاخه...
درسته دوره زمونه فرق کرده اما مگه مسافر ویدئو داشت اشک من ویدئو داشت؟ یکاری کن ویدئو داشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این زمانی که شادمهر لفت میده برای ویدئو همه الکیه
یکسال فقط با تو عشقم رو لفت داد انتظارات رو بالا برد اخر سر ویدئو ضعیف آهنگ هم از نظر من ضعیف
وقتی دمو بیاد یعنی اهنگ هم به زودی میاد حالا پنج شنبه میاد یا 300 ساعت دیگه (sm30)(sm51)
(sm70)
موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفحه اینستاگرام تجربه کن تا زور بالا سرش نباشه اطلاع رسانی نمیکنه...(sm9)
وقتی صفحه میزنن اسمه عوامل سازنده رو هم باید بگن ..یکم از پشت صحنه فیلم بگیرن شادمهر رو ببینیم کیف کنیم....این که نشد اطلاع رسانی هی به زودی و من همین نزدیکی هام(sm35)