(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفففف..
در حالی که چند روز پیش همسر اول ترامپ از او خواسته بود تا به عنوان سفیر آمریکا در چک انتخاب شود، اکنون همسر دوم ترامپ هم خواستار منصب سفارت در یک کشور آفریقایی شده است.
العالم: مارلا مارپلس این روزها که اعضای کابینۀ آیندۀ ترامپ به برج او رفت و آمد می کنند در این مکان دیده شده است. منابع آگاه به روزنامۀ نیویورک پست آمریکا گفتند مارلا مارپلس که سالیان طولانی به همراه دختری که از ترامپ دارد به انجام کارهای خیریه مخصوصا در آفریقا مشغول بوده است، علاقه مند است که سفیر آمریکا در یک کشور آفریقایی شود.
این روزنامه همچنین پیش بینی کرد که «ایوانکا» دختر بزرگ ترامپ مسئولیت مهمی در دولت جدید داشته باشد که در حد مشاور ارشد یا وکیل خصوصی خواهد بود.
ایوانا همسر اول ترامپ هم قبلا از او خواسته بود که در کشور زادگاهش، چک، به عنوان سفیر آمریکا مشغول به کار شود.
(sm120) واقن چقد تکنولوژی چیز خوبیه کمتر از نیم ساعت گوشیت فول شارژ شه
(sm98)
اینجا هر زن واسه نون جون میده (sm81)
#کتک_زدن_زن_دستفروش
توئیتر شاهین (sm50)
محمد معتمدی & احسان ذبیحی فر - پیش درآمد انتظار ... (sm50)
ببین ssd چی خریده بودی 99 تومن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیب اصلی: ده خیا، والنسیا، جونز، روخو، دارمیان، کریک، هررا، پوگبا، ماتا، مارسیال، رشفورد
ذخیره ها: رومرو، بلیند، اشنایدرلین، لینگارد، یانگ، دیپای، رونی
ترکیب اصلی: چک، موستافی، کوسیلنی، جنکینسون، مونرئال، کوکلن، الننی، رمسی، اوزیل، ولکات، سانچز
ذخیره ها: اوسپینا، گیبس، گابریل، ژاکا، اوکسلید چمبرلین، ایووبی، ژیرو
چه مثل مار؟!
شکست! یا لگدش کرده ! یاکسی یامن !؟
تبر که مال کمر نیست، خوارکسده نزن
چقدر می شود از مرده چشم مردن داشت؟
احبتی قتلونی کما تشا. . . دشمن
خود تو روی همین تخت خواب زن نشدی!؟
به پاره کرده ترین دکمه های پیراهن
که اتّفاق ترین مرد در تو می افتاد
و لکه لکه ترین عشق بود بر دامن
که روی سینه ترین هاست جای آرا مش؟!
که سربه شانه ترین تکیه گاه لم دادن
طناب دارترین لهجه ی فروغ از شعر
به دور گردن عشقی ردای شعله به تن
زنی که "صاعقه وار" ازچه داشت لب می زد؟
که مرد زنده به گور از سه جاف درز کفن؟
که عمرش ازتو چه لبریز بسترش از خون
که هر دو سال و چقدرازچقدر از این دو بدن
دو سال و چند جهنم؟ دوسال وچند بهشت؟
دو سال و چند زمستان به برف غلطیدن
دو سال چند شب از کاروانسرا تا بام؟
دوسال چند غزل های نیمه آبستن
هزار وچند شب ازعشق باهم آغوشی
هزار و چند به هم مثل مار پیچیدن
که مثل مار به هم مثل مار بر شاخه
که مثل مار به تن مثل مار بر گردن
چه مثل مار عزیزم... چه بی خبر! چه یواش!
چه زهر مار گواراست از تو نوشیدن
چه مثل ابرهه با فیل می زنی به طرف
چه سرد شد! چه دلم شور زد...! کجایی زن؟
چه دیر یاد عروسک مروسک افتادی
چه زود با تو مترسک شدم عروسک من
عروسک من عروس مترسکی از نو!؟
مترسکیدنی از زیر سر تمرگیدن
مرا به جرم تمرگیدگی سوا کردند
به سورئال ترین جای شهر مرگیدن
هزار و چند ملخ روی شانه هایت بود؟
چرا به گل ننشستی درخت کوچک من
«بگو بگو که چه کارت کنم» که چال لپ ات
هنوز هم وسوسه ام می کند به بوسیدن
معلم ات همه شوخی... نکن منم مهتا!
پلنگ پنجه به خالی به خون و خاک زدن
نمی توانم من ، من نمی توانم نیست
به نفی معنی مصدر نمی توانستن
مضافن این جسد اصلن تبر نمی خواهد
که مرگ را مددی ای مرد گورکن...
تابعد...
محمدرضا حاج رستم بیگلو
(sm172)
چراغی را که ایزد بر فروزد هر آن کس پف کند ریش اش به سوزد (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهم من جز شکستن من
تو هجوم شب زمین نیست
با پر و بال خاکی من
شوق پرواز آخرین نیست
بی تو باید دوباره بر گشت
به شب بی پناهی
(sm50)
2 برادر (sm2)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتاق سرگرمی من ..
اینایی که پیاده میرن کربلا موقه ریدن چیکا میکنن (sm2)
بنظرم میدونه رو که میگه صداش خرخر میکنه مثل آب روانش(آهنگ متصل).تازگی ها شده قدیم اینجوری نبود صداش.یعنی از سیگار؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناموسا؟! (sm172)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خودشون لگن میبرن (sm120)نقل قول:
کسی نظری نداشت ینی در مورد اتاق سرگرمی من !?؟!
kiss my assنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm50) خداوندگار هات
بیادبخوره..نقل قول:
فوکیدم هرکی ویرایش کنه ..
(sm2)نقل قول:
Person of Interest
(sm120)امروز تموم شد دهنم سرویس شد
چطوره !?؟!
خوب استنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 همه میگن ادا مهش خوب میشه من همون فصل اول دیدم فقط ..
آره خوبه سرگرم میشی هیجان خوبی داره اصن همون خواهر داداشه انگیزس خودش (sm59)نقل قول:
ژووووون ..(sm74)
(sm50)بعدشم فرمانده 12 قبیله اصن پر و پاچه ای داره که نگو فصلای بعدش میاد