14 سال سنه اخه ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر میشه خب ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
14 سال سنه اخه ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر میشه خب ؟(sm120)
14 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تو سایتهای سفارش پروژه اونجا ثبت کن
قیمت هم بهت میدن اگه خواستی پرداخت میکنی برات انجام میدن
لینک بازیها رو بده ببیننم
بایرنم که اونور قهرمان شد(sm120)
بایرن یووه بارسا هر سه تا توانایی سه گانه رو دارن (sm120)
- (sm50)
(sm59)نقل قول:
خب سایتارو بده نمیدونم من
یکیش اینه : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این که کار خودمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر میدی بابتش؟(sm120)
یه مبلغ بگو ببینم ارزش داره؟
شب است هر دو به یک خواب خوب محتاجیم ... که زیر پل بغل هم فشار را بکنیم (sm172)
چون تویی هزار تومن به انتخاب خودت شارژ هر اپراتوری که خواستی (sm59)نقل قول:
من که نمیدونم اخه اصن چی بگم !؟ تو بگو ببینم اصن وسع مالی یه بچه 14 ساله میرسه یا نه (sm172)(sm59)
(sm70)مردک سورس رو باید تو الیپس در بیارم بعد بشنیم فریم ورک و هزار چرت و پرتو درست کنم واسه 1000 تومن (sm2)نقل قول:
2000 تومن خوبه ؟ (sm59) خب منکه دارم میگم بگو (sm120)نقل قول:
چون تویی و فقط 14 سال و هنوز استقلال مالی نداری 20000 بسه (sm120)نقل قول:
به ریال ؟ (sm59)نقل قول:
خوبه فقط بگی چیزی توش نمی افته ؟ دقیقا عین خود بازی میشه بدون مشکل ؟
من الان میرم بازی رئال برمیگردم اگه بودی (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ali AabdolMaleki - Delam Moonde Roo Dastam (sm118)
صد در صدنقل قول:
من میخوام برم سر کد زذنم
میخوای ؟ واست درستش کنم ؟
نولیتو (sm118)
- آخرین ارسالها
- بیشترین بازدید
- [COLOR=##02b702] اخبار موسیقی [/COLOR]
- [COLOR=##02b702] آلبوم های ایرانی [/COLOR]
[COLOR=##02b702](sm2)[/COLOR]
بانو جان فقط همین ... (sm50)
(sm169)
در حال خروجی گرفتن(sm120) نزنی زیرش(sm98)
بچه کسی MadMax رو دیده
(sm50)
خدای را ببر از یاد که بر او پناهی نیست (sm50)
cold cash (sm50)
یادش بخیر (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
حسن برو بخواب رئال برد(sm120)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با غش داور (sm3) بازی که باید 3-3 میشد، 4-2 شد (sm98)
(sm50) چه استایلی داره (sm2)
(sm2)
چه رویی داره(sm2) گل دوم دیشبتونم خیلی باحال بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنگ داره سقوط میکنه (sm2)
(sm50)
اوه سرلک باز پست داده شعر یه خونه کوچیک محسن رو نوشته با یه عکس (sm54) همکاری نزدیک است (sm19)
دهن سرویس اینکه گزاشتی پیجم کلا یه بازی دیگست که واسه اندرویدم هست (sm2) کلاهبرداری ؟ (sm2)نقل قول:
دیگه فعلا نمیخواد چیزی بزنی (sm2)
مردن تا بردن (sm3) فاک داور (sm3)
گفتی فاک داور یاد میلاد افتادم (sm3)
هنوز حصر خانگیه ؟ (sm120)
نه ناز چسونده
(sm30)