خوبه که ! من از همین استفاده می کنم ! فونت بهتر هست بگو تنظیم کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه که ! من از همین استفاده می کنم ! فونت بهتر هست بگو تنظیم کنیم
من با خبر نبودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
«پایتخت» و «کلاه قرمزی» غایبان بزرگ نوروز ۹۵(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاه قرمزی عشقه.واقعا عالی و فوق العادس.
ولی پایتخت(sm3)دیگه شورشو درآوردن.1 عالی بود2هم قابل قبول ولی 3و4 افتضاح بودن.
3 که خیلی بد بود ولی 4 خوب بود بد نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک رهنما (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه اه چه قیافه ای داره (sm2)
زیرنویس فارسی اسکار امسال لینکشو میدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیچ جا پیدا نکردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط troy123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]