3 بهترین پایتخت بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
3 بهترین پایتخت بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب برنامه خاصی نداره تی وی امار دارین
الکسیس تکزاس می خواد رو اهنگ فریدون اسرایی حرکات پورنوگرافی بره شبکه 3نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چیزی نیس دان کنیم مفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه 3 که میخواد جوایز بهترینای 3 ستاره رو نشون بده از 8 تا 3 صبح برنامه داری علیخانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه یک هم برنامه یکِ یک علی ضیا با تیتراژ علیرضا عصار و مسابقه استعداد یابی داب اسمش و فایلایی که مردم فرستادن و...
شبکه 2 خبر ندارم ، فکر کنم فرزاد حسنی باشه
نسیم هم فکر کنم خندوانه ویژه برنامه عید داره
یره کدوم ویندوز 10 بهتره الان . میخوام دان کنم
Pro-Home بهتره یا اونیکی
زیاد فرقی نداره pro امکاناتش بیشتره
home سبک تره
من هر دو نسخه رو دانلود کردم هم Pro هم اینترپرایز(sm50)
هنوز با خرافات از تو پول می سازن . . . (sm50)
گروه پرس راک - آهنگ خرافات (sm118)