فدای ابهتت شادمهر..استایل معرکس (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
فدای ابهتت شادمهر..استایل معرکس (sm74)
بچه ها دوستمون راست میگه فکر کنم تو ویدئو زنه هم میخونه
پیش بینی من:
1. کار دو صدا ست (مثل کارای آرش) من این جوری خیلی دوست دارم. خدا کنه دختره انگلیسی فارسی بخونه(sm127)
2.از کارای عاشقونه خوب شادمهر می شه اگر شعر درست درمونی داشته باشه شعر واقعا مهمه
3.حتی ممکنه از آهنگ تجربه کن بهتر باشه
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس از بالا سمت چپ منو یاد موزیک ویدئو تقدیر انداخت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نظرم همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اسم اینو کشف کنین شیرینیش با مننقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)معضل شده واسم