سلام هادی جان من خوب تو خوبی مهربون سلامتی سر کیفی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام هادی جان من خوب تو خوبی مهربون سلامتی سر کیفی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه روزی به تاریخ پیوستیم شکر خدا الان تو جمع حضرات آیات هستیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوونه اتم مرد ما که قابل نیستم بچه های بیت خرتن(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته بودم دفتر ازدواج عقد یکی از دوست های قدیمیم بود.
سگ تو روح ان قلاب و ان قلابیون که 4 نسل را به ف اک اعلاء دادن (sm50)
نوکرتم فعلا که میبینی اوضاع خوب نیست .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما چاکر شماییم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید اگه گاهی اوقات بی ادبی میکنم(sm25)
کی؟نقل قول:
چی؟
کجا؟
کِی؟
بگو من نسخه اشو را با رفسنجانی یکی کنم؟
بیخیال میثم جان .. (sm174)
خودت خوبی چه میکنی (sm128)
عزیز ما هستی تو یادم نمیاد از تو جز احترام و خوبی چیزی دیگه دیده باشم تو و همه رفقا هادی علیرضا صابر میلاد اون یکی میلاد رامی امیر تو قلب میثم جا دارید(sm10)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوضاح روحی م خوب نیست . (sm50)