(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله به شرق اسیا
فعلا دارم اینو میبینم کره ای ..
the k2
بریم ..
(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm179)
محمد معتمدی & استاد علیزاده - باده تویی ...(sm50)
به گزارش روزپلاس ، در طی بازرسی سرزده پلیس مکزیک از این زندان ، 100 تلویزیون ، 2 کیسه ماریجوانا ، 2 طاووس ، 100 جوجه و.... 25 زن یافته شد. (sm2)(sm2)
در تصاویری که به تازگی در فضای مجازی منتشر شده است یک خانواده عجیب هندی را در یکی از روستاهای کوچک با نام "گایا" نشان می دهد. هر کدام از اعضای این خانواده 25 نفره دارای 24 انگشت شامل 12 انگشت دست و 12 انگشت پا هستند. این مسئله برای یکی از دختران این خانواده نیز مشکل جدی ایجاد کرده است و نامزد وی از ازدواج با او طفره می رود.
" کریشنا" پدر این خانواده گفت: " پدرم و پدربزرگم دارای 24 انگشت بودند. همچنین برادرانم و خواهر نیز 24 انگشتی بودند و حالا تمام فرزندان و نوه هایم نیز دارای 24 انگشت هستند. " او اضافه می کند: " انگشت اضافی من هیچ مشکلی برایم ایجاد نمی کند اما فرزندان و نوه هایم از این مسئله ناراحت هستند. متاسفانه تا کنون چهار نفر بخاطر شرایط دخترانم از ازدواج با آنها صرف نظر کرده اند. این برایم بسیار دردناک است.
در حالی که سایر اعضای خانواده "کریشنا" این شرایط را یک مصیبت تلقی می کنند، "سیتبیا" خواهر خوانده وی این شرایط را یک موهبت الهی می داند. وی گفت:" این شرایط جسمی ما مطمئنا یک پیام مهر ورزانه از طرف خداوند است." دکتر آیوش گوپتا" استادیار در دانشگاه پونه نیز در این خصوص گفت: " این شرایط از لحاظ پزشکی " پرانگشتی" نامیده می شود و علت آن اختلال ژنتیکی است. معمولا این انگشتان اضافی باعث مشکل نمی شوند. این انگشتان اضافی با کمک جراحی قابل اصلاح هستند اما هزینه جراحی آن بسیار بالاست."
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کردی عاشق شدی لعنتی
ترانه م روی لب هاته، صدامو با خودت داری
همین خوبه که می دونم واسه من وقت می ذاری
با موسیقی من گرمی با موسیقی من سردی
چقدر زیبا شدی از وقتی شالت رو عوض کردی
نگاهت می کنم هر بار برام نایاب تر می شی
نگاهت رو که می دزدی ازم جذاب تر می شی
چقدر خوبه که مغروری، چقدر خوبه که آرومی
کنار این همه جذابیت، انقدر خانومی
چقدر خوبه که می دونم تو هم دلتنگ من می شی
تو داری خالق زیباترین آهنگ من می شی....
(sm50)
من از زندگی توو هوات خسته ام
ازت خسته مو باز وابسته ام
نگو ما کجاییم که شب بین ماست
خودم هم نمی دونم اینجا کجاست....
(sm50)
دل خون 20:30 ..
شایعه شد ناسا اعلام کرد امشب گوشی موشیا باس خاموش باشه ..
سال ها سال، هی غزل گفتم؛
هی سکوتِ تو را صدا کردم؛
آخرش از میان قافیه ها
به دو سیگار اکتفا کردم
سال ها سال، پیشه ام این بود
تیشه به ریشه ی خودم بزنم
پشت سیگارهای پی در پی
در خیابانتان قدم بزنم
(sm50)
پای در گیوه ی پدر مگذار....
.
.
جز منِ با تو دودمانم دود
ای دلیل عزیز ویرانی!
چند یاغی تبار دیگر را
قصد داری به خاک بنشانی؟
باد با دودمان برگ نکرد
آن چه تو با جهان من کردی
من، سر از خواب های افیونی
تو سر از قهقرا در آوردی....
.
.
(sm50)
(sm27)
سلام (sm19) ممنون تو خوبی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کردی ب رویاهام دست زدی (sm51)
روز خواب و شب بیداری... (sm50)
(sm50)
aio مخفف all in one هستش یعنی همه نسخه ها رو داره پرو اینترپرایز هوم ... ربطی به اپدیت و این حرفا ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان کدومش رو پیشنهاد می کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی نمیکنه تو میخوای پرو نصب کنی حالا چی خودش تنها باشه چه تو یه مجموعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی گذاشتم همون aio دانلود بشه ماله من پروس می خوام عوضش کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای چی عوض کنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون نه اپدیتش کردم نه چیزی بیلدش هم نمی دونم چنده خلاصه می خوام اخرین بیلد رو نصب کنم که اشکلاتش هم رفع شده باشه یه کمی هم مشکل پیدا کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخریش
(sm2)
(sm50)
من جمع نقیضینم(sm50)
(sm50)
(sm25)
داش امیر البوم صفر رو نگرفتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی یوزر و پسورد ESET Smart Security می خوام (sm50)