میگه برام تاپیک ''برگرد میلاد'' بزنید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میگه برام تاپیک ''برگرد میلاد'' بزنید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برگرده چیکار ؟ میومد یه فک داور میگفت میرفت خب اونم خودمون میگیم دیگه (sm2)
نه دیگه ما ، به تو ربطی نداره هامونو به کی بگیم پ (sm172)نقل قول:
راست میگی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق من با چشم های ابیش غرقم کرد تو موج چشماش و رفت
و دوباره اومدو نفسی داد به چشم هام و حالا دریا ها میدونند رفتنیست یا ماندنی (sm50)
تو هم با من نبودی،
مثل من با من
و حتا مثل تن با من!(sm50)
- (sm27)
پیام صادقیان از پرسپولیس اخراج شد (sm30)
چقد این اخراج میشه (sm2)
(sm2)
بهترین بازیکن فصل (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از دریافت جایزش ازش در مورد علاقه رئال مادرید پرسیده شد، باز هم دل مارو بیشتر برد!"نه، توی چلسی می مونم!"
(sm132)(sm50)
- (sm50)
صدایی شبیه به ابی !!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته که هیچکی ابی نمیشه ولی جانشین ابی پیدا شد (sm120)
(sm118)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اینکه خود ِ اردشیر نیست و هوتنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه زیارت هم رفته (sm120)
حالا بریم سر ِ بحث اصلی ! دوم اینکه اگه فرگوسن هم باشی و دو فصل پشت سر هم نتیجه نگیری باید بری !! نه اینکه من طرفدار ناصر خان باشم و این حرفو بزنم ولی این آقا به زور میخواد تو استقلال بمونه و میترسه مربی بعدی بیاد و نتیجه بگیره ! واسه همین میخواد فصل بعد هم بمونه و مثلاً تیمو قهرمان کنه و بعد بره تا بعداً نگن که تیمو به فنا داد و رفت !!! این وسط هوادار بدبخت داره سکته میزنه و میمیره !! هیچکی هم عین خیالش نیست چون میترسن ازش !! هر مربی دیگه بود تا الان اخراج شده بود ولی این آقا لیست فصل بعد رو هم داده !!
(sm120)نه اینکه مانیتور 22 اینچه فول اچ دیه 480 گرفتم یجوریه (sm25)720 کم حجم کجایی (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اردشیرلوژیست اردشیرستیز(sm2) احسان 7ام می شیم کی گفتم(sm2)
ستیزی با اردشیر ندارم ولی بدم میاد ازش (sm120) ربطی هم به هواداری ناصر خان ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفتم ؟ (sm77) اگه صبا رو ببریم میتونیم امیدوار باشیم چهارم بشیم ، نفت هم قهرمان حذفی بشه ، سهمیه بگیریم !!!
زیادی رویا پردازانه نبود ؟(sm120) ولی فوتبال ایران قابل پیش بینی نیست به خصوص وقتی اردشیر سرمربی تیممون باشه(sm120)
به نظرت میمونه؟ برای فصل بعد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم...به بازی صبا بستگی داره که من خودم هیچ امیدی ندارم جز مساوی(sm120)
خوب بازی نمی کنن ، دنبال برد یک هیچ هستن
موندن که میمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم نمیتونه راه بره ، فقط دنبال اینن بدن به کرار خطا بگیرن و سانتر کنن رو دروازه !!
امیدتو از دست نده (sm120)
خدا کنه ک سهمیه بگیریم(sm120)نقل قول:
ببینیم چی میشه جمعه
یادم رفت بگم (sm120)نقل قول:
اردشیر جایی رو نداره که بره پس حتماً میمونه !! تبریز که سایشو با تیر میزنن ، سپاهان که فرکی هست و بقیه تیما هم که به پرستیژ ایشون نمیخوره (sm120) پس حتماً میمونه (sm120)
نقل قول:
رفتارشناسی اردشیر(sm2)
من تعصب ندارم روی شخص خاصی و دوست دارم تیم نتیجه بگیره چ با قلعه نویی چ بدون اون... دوست دارم منصوریان بشه نمی دونمم چرا...
والا منم دوست دارم نتیجه بگیره تیم ! هواردار ِ بدبخت این وسط داره سکته میکنه و میمیره ! شخص مهم نیست ولی اینکه این اقا تیمو ارثیه پدریش بدونه و هر کاری دوست داشته باشه بکنه و هیچکی جرات حرف زدن نداشته باشه و ... این حرص آدمو در میاره !!نقل قول:
یا خدا یه سایتی ورداشته کل سریال گیم اف رو کم حجم بلوری گذاشته (sm173)
کاش حداقل آندو رو نگه میداشت(sm25)نقل قول:
من بعید میدونم بمونه احسان (sm120)
لينك (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اسکل اگر بیاد میذارم دیگه
(sm2)جمله بعدی مربوط به تو نیس اشتپ نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویت گمش کردم
(sm120)والا من اصن نفهمیدم چجوری دان میشه یعنی روش کلیک میکنی اون پایین میره دانلود ولی نمیدونم کجا میره سیو کنه (sm2)
فرمتشم m4vهست که فرمت اختصاصی ویدیوهای ایتونزه فول اچ دی
کد:Format : HEVC
Format profile : Main@L4@Main
Codec ID : hev1
Codec ID/Info : High Efficiency Video Coding
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Writing library : x265 1.4:[Windows][GCC 4.9.0][64 bit]
Audio
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : HE-AACv2 / HE-AAC / LC
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 192 Kbps
Channel(s) : 2 channels / 6 channels
Sampling rate : 48.0 KHz / 48.0 KHz
اینم بگم فرمت m4vفرمت تخمی برای کیفیت تصویری هست یعنی موزیک ویدیوهاش که اینجوریه اینو نمیدونم
جملت چي بي مقدمه بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اين تفاسير به درد نميخوره پسنقل قول:
حالا شايد يكيشو دان كردم بعدا نتيجه رو اعلام ميكنم (sm120)
گفتم من این موزیک ویدیوهای ایتونز رو گرفتم چنگی به دل نمیزنن این سریاله فولم هس شاید فرق کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خارجیا چقد گشادن قبلا فرتی کم حجم میومد ها
(sm120)اینم ببین خودش معطل کیه تا قسمت دوم گذاشته