(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm50)
(sm27)
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت ...
(sm102)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی خام برای چی میخوای ؟
خوب معلومه دیگه فرهاد (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا 39 خریدم اما الان رو نگاه (sm50)
فرهاد بیا تلگرام(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داخل پاور
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام فرشید.
چطوری (sm128)
میگم فرشید یک برنامه بهت معرفی کردم که کارش آلبوم کردن تصاویر بود، اسمش چی بود؟
(sm70)
(sm50)
(sm64)
(sm60)
(sm50)
(sm70)
آلبوم جدید Ismail YK به نام Tansiyon
(sm135)
مجید خراطها - آرزو
(sm81)
خیلی دوست داری اذیت کنی بگی محمدحسن محمدحسن من نمیدونم من با اسمت شوخی نمیکنم چرا دوست داری منو حرص بدی دلیلشو بگو میدونی که من در چه شرایطی هستم پس اینقدر محمدحسن نگو بدم میاد اینو میگی
هرشب تو رویای منی
چیکار کنم؟
دوست دارم (sm127)
معذرت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت دلیل خندیدنت رو گفتی منم میگم!
وقتی تو رو میبینمت
نگام همش سمتِ توئه (sm172)
من به تو نخندیدم به صادق خندیدم تو بخند ولی حق نداری با اسم شوخی کنی شکلت بزار ولی با اسم شوخی نکن احترام بزار به بزرگتر احترام بزار من یه بار نشده اسم کسی مسخره کنم
چقدر به صادق میخندی دقیقا بعد از هر پستی که من میذارم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه آقا محمدحسین جان، معذرت خواستم دیگه (sm10)
بس کن، حوصله ندارم.
آخه خیلی باحال بود باشه منم اعصاب ندارم ولی بدتر از تو هستم علی آقا (sm176)
احترام به بزرگی و اینا نیست.
احترام یعنی احترام به دوست و خوش صحبتی حتی در سخت ترین شرایط زندگی!
باشه تو راست میگی احترام نزار . میخواستم یه چیزی بگم کمک کنم بهت ولی بیخیال
چی؟نقل قول:
اگه نمیخواستی بگی اصلا حرفی نباید به میون می آوردی (sm178)
میخواستم کمکت کنم در مورد یه چیزی خودت میدونی درباره چی دارم میگم . باشه (sm81)(sm9)
من اصلا دوست ندارم کسی اذیت کنم همتون برام عزیزین از تو گرفته تا صادق و هادی و ......(sm127)
خدایی که نمیدونم، چی؟نقل قول:
نمیدونستم اینقدر ناراحت میشی.نقل قول:
ما هم دوست داریم (sm134)
افسانه پاکرو ازم خواستگاری کرده (sm120)