فیلم ما خیلی باحالیم اومده (sm173)
در جواب رامبد : خیلی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلم ما خیلی باحالیم اومده (sm173)
در جواب رامبد : خیلی (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازگیا به جای دانلود، آپلود میکنم (sm25)
(sm51)
ساخت ایران چرا امروز نیومد (sm138)
به کیرم که نیامد (sm128) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هم دوست باشین (sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) دوستیم هادی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز فیلم عاشق رو نگاه کردم، هانیه توسلی هم خوب چیزیه (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته بودن به دلیل پوستر و طراحی گرافیکش و تولیدش به عقب افتاده(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم امروز رفتم دانلود کنم که بعد لینکا خراب میشه، میبینم نیومده (sm3)
تو که دوست داری همش دعوا کنیم خوشت میاد (sm39)نقل قول:
دانلود کردی فصل 2 رو ؟؟نقل قول:
آره تا اینجا.نقل قول:
فصل یکم رو هم دانلود کردم انشاالله از فردا شروع به دیدنش میکنم(sm128)
(sm60)نقل قول:
(sm128)
خوبه حتما ببین فصل دو اینقدر خندیدم که نگو رفتن چین آخوند چینی دیدن (sm120)
(sm30)
ای جان بابک (sm19)
هادی چرا چیزی نگفتی گفتم سیاه گذاشتی الکیه پس راسته منم بهت تسلیت میگم هادی جان غم آخرت باشه ببخشید دیر گفتم (sm74)(sm10)
دلم برات تنگ شده بابک جان کجایی نیستی (sm74)(sm127)
سلام تو خوبی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بعد از عید فوت شد . مرسی از محبتت لطف داری
خدا رحمت کنه رفتگانتو
کی بهت گفت ؟
والا چه بگم منم زیاد حالم رو به راه نیست .
توی خانه ی سوت و کور تنها تو خودم دارم روزای مسخره مو طی می کنم
(sm50)
بسیار زیبا بود (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت . زنده باشی .نقل قول:
اینجا نگفتم . دنیاست دیگه . یه روزی منم میرم
(sm120) خوش باشید با من(sm120)نقل قول:
نه اتفاقا ناراحت نشدم . دستشم درد نکنه که بهت گفت .
در واقع براش مهم بوده که گفته (sm10)
البته فعلا نخوندم تا 2 خط بالاتو دیدم اینو گفتم
با تو خوشیم صادق، خیالت راحت (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصیر ما نیست وقتی که روزا هم تکرار باشه حرفام تکراره اصن خودتم تکرار میشی ..نقل قول:
منظورم از مسخره یعنی روزای بیهوده . بی هیجان .
اره میدونم منم شاید قبلا زیاد پست می دادم نسبت به الان سرحال تر بودم . دستام خسته نمی شد .
نه مهم نیست زیاد باشه یا کم .. یه جمله میتونه کلی حرف باشه .
ولی نمیدونم چه جوره هر وقت میرسی به من مسافرو پیشنهاد میدی (sm59)
خدا همه ی رفتگان رو بیامرزه (sm54)
دستشون از دنیا کوتاست.
تسلیت میگم هادی (sm10)
(sm81)
چشم حتما(sm127) . بابک جان میخوامت داداش احسنت (sm176)نقل قول:
قبلا یکی بود که باهاش روزای تازه رو هم حس می کردم (sm50)
شاد باشید بچه ها اگرچه هیچ دلخوشی ای هم نداشته باشین
بازم پیداش شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول صابر موقعی شاد باشیم که رژیم عوض بشه جشن بگیریم اینجا همه چی داغونه بازار و گرانی و بیکاری لعنت به دولت و بقیه آخه تا کی تحمل کنیم خسته شدیم (sm1)(sm74)
صادق کم حرف شده اینروزا
از بس با خودش ورمیره عکس و فیلم .... میبینه دیگه خسته شده از حرف (sm2)