اینم دارم اشترم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم دارم اشترم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوابه کدوم پیامو؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره والا ! (sm120)
با گریه و صابون و خون . . . (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات ! (sm19)
آقا اجرای سپیده رو نمی دونی چه زمانی پخش میشه !؟ (sm132)
چین زلف میکشین را در رخ نگارم بین ... (sm181)
اوکیه ! (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوووکرم ! (sm19)
دشمنت ! (sm178)
نوکرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سندی تقریبا یه ساعت بعد از شروع برنامه، بعد از اجرای سه تا خانم که باهم یه اجرای اپرا گونه داشتند
سپیده دو تا اجرا داشت که اولی تقریبا اوایل برنامه و دومی هم تقریبا اواخر برنامه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
رفتم توی کارش . . . (sm155)
می کشد به میدانم صف کشیده مژکانم
گر ز جنگ برگشتم مرد صدهزارم بین ... (sm181)
عیدت مبارک !نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روز پیش پیام زدم گفتم چطور میشه با Nero فلک یا ام پی تری ریپ زد ؟