با اختلاف بهترین بحثای تاریخ فروم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
با اختلاف بهترین بحثای تاریخ فروم (sm120)
من حس برگشتن به عقب ندارم (sm50)
از همینجا نسبت به گفته های همتون اعلام انزجار می کنم (sm120)
نظرات من به عنوان رئالی تر رئالی دنیا از همتون کارشناسی تره (sm120)
در کل نظراتم به وثوق نزدیک تره ولی از اونم اعلام انزجار می کنم (sm120)
خاک بر سر دیشب دیقه 117 میتونست گلو بزنه توپو ول کرد رفت واسه خودش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشون سر مارادونا هم نیستن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و البته خدای چیپ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو لاشی چرا میخندی تو که نبودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد 010 صفحه ماردونا و... داشت بحث بجای خوبش میرسید اینترنتم قطع شد برگشتیم دیدم باز رفتین سراغ مادرونا و زیدان (sm70)
مدل گوشي Nokia 5800نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm25)(sm128) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سانس بعدی بحث پله و مارادونا و مورینیو و دلبوسکه امشب بعد از فوتبال اول (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هر بار که با تو بحث میکنم دلبوسکه واسم مهم تر میشه و همینجور بحث کنیم تا اخر جام میتونم بگم بزرگترینه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]