امیر اَقا خیلی ارادتمند هستیم زبانم جهت تشکر و لطفهایی که بدون چشم داشت در حق من و تمام دوستان میکنی و اَلبومها را به صورت اورجینال برای دانلود قرار میدهید. قاصر است . دوست عزیز من باز هم ممنوندار وسپاسگزار شما هستم.
(sm10)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر اَقا خیلی ارادتمند هستیم زبانم جهت تشکر و لطفهایی که بدون چشم داشت در حق من و تمام دوستان میکنی و اَلبومها را به صورت اورجینال برای دانلود قرار میدهید. قاصر است . دوست عزیز من باز هم ممنوندار وسپاسگزار شما هستم.
(sm10)(sm2)
امیر سعید مدرس 320 رو درست کن
(sm29)
(sm3)
عادم بلاتکلیف میشه نمیدونه صبح بخوابه یا (sm142)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاخه معلوم نیست آلبومه میاد یا نه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکمشم دست خودش نیست شرکت بیخودیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارم تو آدمکها می میرم (sm81)