این همه آدم کنارم اومدن
هر چی پرسیدم جواب من تویی
صد دفعه دیگه اگه دنیا بیام
باز تنها انتخاب من تویی ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
این همه آدم کنارم اومدن
هر چی پرسیدم جواب من تویی
صد دفعه دیگه اگه دنیا بیام
باز تنها انتخاب من تویی ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنگ ستارگان هم اومد ..
divergent هم HDTS اومد ..
the forest خانوم وایکینگ مو قشنگ هم اومد ..
این مسخره بازیا چیه ، یهو بگو اکبرشاه دیگه (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این شعر با صدای " محمد رضا شجریان " توی آلبوم هاش هست !؟ (sm50)
کدوم آلبوم !؟ (sm155)
عرض سلام و خسته نباشید بابت پوشیدن لباسی نو بر قامت فصل لخت زمستان (sm10)نقل قول:
میدی؟! (sm10)
الی فردا اومدی اینو دریاب قسمت 7 و اون قسمتی که گفتی نیس 720 اضافه شد بهش گفتم ..
شجریان پدر - موج خوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آلبوماش نیست