دقیقا منم همین طوری پیش بره در حد دستیاری قلعه نویی قبولش دارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا منم همین طوری پیش بره در حد دستیاری قلعه نویی قبولش دارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بحث سر 16.15 سالگی رو ترجیح میدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکولاری از عمو دل هم کوچیک تره(sm120)نقل قول:
اگه حذف بشه من کل باران رو شیرینی میدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدینگ با برنامه ترین مربی که تا حالا دیدم... هم موقعی که میخواد هجومی بازی کنه، هم موقعی که میخواد بازی حریفو تخریب کنه... هم موقعی که ستاره داره... هم موقعی که ستاره نداره... کلا همیشه تاکتیکهاش ویران کنندس (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت اسم رئال میاد و من باشم باید دهنتونو اب بکشین در حضور من(sm120)
با اختلاف من حتی متعصب تر از خوانیتو(sm10)
و متعصب ترین هوادارا تاریخ رئال(sm10)
اگه رائول پسر نیک برنابئوس من پسر متعصب برنابئو(sm10)
که کونشونُ پاره کنم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلبوسکه که اصلا هیچ گوهی نیست پس دلبوسکه رو با کسی مقایسه نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب ارژانتین بازی نداره (sm120)نقل قول:
تو بچه کوچه پشتی برنابئو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]