اصل جمله اینه
ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﯼ ﺧﺪﺍ ....
ﭘﺴﺮ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺍﺫﺭﯾﻢ .ﺑﻌﺪ ﺧﺼﻠﺘﺎﯼ ﺍﺫﺭ ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎﺭﻭ ﮔﻔﺘﻪ .
ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﯾﺎﺷﺎﺳﯿﻦ ﺍﺫﺭﺑﺎﯾﺠﺎﻥ !
ﺁﻣﯿﺮﯾﮑﺎ ﻧﻨﮓ ﺑﻪ ﻧﯿﺮﻧﮓ ﺗﻮ ﻫﻤﺶ ﺑﻠﻮﻑ ﻣﯿﺎﯼ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﻟﻌﻨﺘﯽ...
نمایش نسخه قابل چاپ
اصل جمله اینه
ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﯼ ﺧﺪﺍ ....
ﭘﺴﺮ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺍﺫﺭﯾﻢ .ﺑﻌﺪ ﺧﺼﻠﺘﺎﯼ ﺍﺫﺭ ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎﺭﻭ ﮔﻔﺘﻪ .
ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﯾﺎﺷﺎﺳﯿﻦ ﺍﺫﺭﺑﺎﯾﺠﺎﻥ !
ﺁﻣﯿﺮﯾﮑﺎ ﻧﻨﮓ ﺑﻪ ﻧﯿﺮﻧﮓ ﺗﻮ ﻫﻤﺶ ﺑﻠﻮﻑ ﻣﯿﺎﯼ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﻟﻌﻨﺘﯽ...
یارو میره مکه تو شلوغی هلش میدن، فحش میده.
میگن: فحش دادی باید گوسفند قربانی کنی. دیگه فحش نمیده.
چند دقیقه بعد دوباره هلش میدن. میگه: استغفراله آدم یه گله گوسفند داشته باشه،،،خواهر مادر همشونو بگ.ادااااا....!
فتوای جدید آیت الله مکارم !
پارک دوبل خانم ها حرام است
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چون باعث شادی وخنده آقایان میشود !!
بیلیارد جیبی چیست ؟ . . .
یک نوع بازی متفکرانه با تخ.مها زمانی که هوا سرده و دستت تو جیبته !
البته خانمها امکانتش رو ندارند و با استفاده از امکانات بقیه بیلیارد پتویی بازی میکنن :| این روزا خیلی تو بورسه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفای مورد دار تو عکس موشکلی نداره؟؟؟؟؟
استاد درس تشريح داشت آل.ت زنانه رو تخته ميکشيد تا درسو توضیح بده یهو دختره میگه:استاد اینجاش مشکل داره خراب کشیدی...
استادم که از خجالت آب شده بود دوباره کشید...باز دختره گفت:استاد اونطرفش خرابه
يهو پسره از ته کلاس داد میزنه:خانم ک.س شما مشکل داره وگرنه استاد خودش چهل ساله ک.س.ک.شه
امروز تو تاکسی نشستم عقب بعد یه آخ.و.نده اومد جلو سوار شد۰ دو نفرم بغله ما نشستنو راه افتادیم ۰
وسطه راه بغل دستی من پول درآوورد کرایه رو حساب کنه گفت آقا دو نفر حساب کن۰ منو حاج آقا با همیم حاج آقا داماد ماس۰
آخ.و.نده گفت ن بابا اشتباه گرفتی من با شما هیچ نسبتی ندارم دامادتون نیستم۰
مرده گفت دامادمون نیستی؟؟!! الان ۳۵ساله خار مارو گ.ایی.دین حالا میگی دامادتون نیستم۰ من ک از خنده شاشیدم تو خودم
كوری فلجی رو ميزاره روی كولش تا از چشاش استفاده كنه !!! از توی خيابون يك دختر خوشگل رد ميشده
كوره ميگه:بسوزه پدر خوشگلی!!! فلجه ميگه از كجا فهمیدی؟؟؟؟!!! تو که كوری؟ ميگه: چیز کش شيرت گردنمو سوراخ كرد
نه دادا مشکلی نداره ، کلمات نوشتاری مورد دار تو سرچ موتورای جستجو گر بالا میاد که باعث مشکل میشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفتاد و پنجی محکم باش در دستان یک نفر ،
نه هشتاد و پنجی مبهم در خاطر صد نفر . . . . . . . . . . . . . .
جمله سنگینی بود!!! آااااخ کمرم
(sm194)