نولان هر چی میسازه میشه 250 برتر فیلم جهان
نولان واقعا سنگ تموم میذاره تا یه فیلمی رو بسازه
نولان باید برای فیلمایی که می سازه قبلش یه کلاس اموزشی بذاره تا مخاطب بتونه فیلم رو درک کنه اشاره به اینترستالر اینسپشن(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
نولان هر چی میسازه میشه 250 برتر فیلم جهان
نولان واقعا سنگ تموم میذاره تا یه فیلمی رو بسازه
نولان باید برای فیلمایی که می سازه قبلش یه کلاس اموزشی بذاره تا مخاطب بتونه فیلم رو درک کنه اشاره به اینترستالر اینسپشن(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم بزن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکرش رو بکن فیلمی بسازی و توی دانشگاه ازش تدریس بشه (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا انقدر ذهن خلاقی داشته باشی فیلم نامه های اورجینالی مثل اینسپشن بسازی (sm50)
همه ی فیلمهاش عالیه و فیلم بد اصلا نداره و تا آخر هم فیلم بد نمیسازه .
من هنوز تو کف پایان prestige هستم (sm178)
نولان خیلی چیزا به بشریت هدیه داده ولی کیه که بفهمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نولان وقتی می خواد فیلمی بسازه اول از ماهیت اون فیلم اطلاعات جمع می کنه تحقیق می کنه بعد می گه من می خوام این فیلم رو بسازم واقعا هم فیلم بد نداره پرستیژ که جای خود داره هر کدومش شاهکاریه واسه خودش(sm50)
- (sm50)
تازه هنوز 45 سال بیشتر نداره و اول راهه 10 سال دیگه نولان بهترین کارگردان قرن میشه ! هرچند الان هم این لقب رو داره (sm50)نقل قول:
نقشی که به یاد ماندی شد (sm74)(sm50)
منتظر فیلم جدیدش هستم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
روحش شاد واقعا کسی مث این نمی تونست این نقش رو اجرا کنه میگن خودش رو یه ماه تو یه هتل محبوس کرد تا فقط بتونه اون خنده رو بکنه(sm74)
دونکرک (sm50)نقل قول: