(sm2)پسر باحالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)پسر باحالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قطعه سالِ 2013 منتشر شد . الان شده سالِ 2017 !
4 سالِ منو یاد حال و هوایِ بارونی میندازه ! یا . . . چو از این کویرِ وحشت به سلامتی گذشتی . . . (sm50)
شعرش رو یغما نوشته .
اگه نه شنیدین شدیدا توصیه میشه !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm134)(sm50)
مرسی صابر زیبا بود و تا ب حال نشنیده بودم(sm176) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(صدای خواننده خوشم نیومد اما تنظیم و شعر خوب بود (sm98))
اینجا که ی هفتس که داره بارون میاد و کلافم کرد(sm50)
ی نکته ای که توجه منو جلب کرد تگ ا هنگ بود ک احتمالا متن شعرو اضافه کردی و نشون می ده چقدر آرشیو و ارزش کار برات مهمه(sm10)
با صدای ایشون نشنیدم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینو بگیر گوش کن هم صدای خواننده خیلی بهترِ ، هم موسیقی خیلی خیلی بهترِ (تنظیم کار هم با شهاب اکبری نازنین تشریف داشته است ... (sm127))
بچه ها آدرس جدید قیلتر شده؟
برام من با فایرفاکس بالا نیورد مجبور شدم با وب فریر بیام دوباره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نسخه هم بسی خوب بود (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت ! (sm127)
کرمان همین الان بارون گرفته ! موسیقی رو قطع کردم دارم صدای بارون رو گوش میدم !
بعدش می خوام آهنگِ صدای بارون رو از ستّار گوش بدم .
جادّه های مهربونی رگایِ آبی یِ دستات (sm50)
واقعا چه قدرِ آهنگِ صدایِ بارون ستّار عجیبه (sm29)