یا حضرت مولانا ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یا حضرت مولانا ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سرت تازه دیدی v20 رو ..
تو این سریال کره ای دارم میبینم هم هه دارن همشون ..
ممر چرا پستات این شکلیه عین من ..
پنل ادمینت شجوریه یه عکس به من نشان بده ..
قیمتش رو الان دیدم - مفتِ مفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مفتِ یه بار تو بخر (sm2)لامصب 11 تومنه ولی ریپش آشغالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه عچقم زبون فراماسونیه ..
البته جناب سینجول خان کلا دارم عوض می کنم
از هسته ی جوملا داره میزنه
این مال من نیست سیستمم اینه zoo جوملا
قیمت گوشی رو دارم میگم من ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عچقم سایتایی که مفته 500 تومن اینا میخواد طرف خرج کنه از وردپرس و جوملا اینا استفاده میکنن ..
نه سایتی مثه تو ..
به خاطر اینکه برنامه نویس میگه یارو 1 تومن میخواد پول بده منم بشینم این همه وقت بذارم پنل ادمین براش بنویسم ..
سریع میزنه تو جوملا و وردپرس خیلی هم به صرفه تره ..
همه چیش دیفالت نبوده که کلی چیزا رو نوشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل ریده
چون این سیستم هنوز کامل نیست و اصلا سازگاری نداره
دارم کلا عوض می کنم
قالب آماده بشه ، سایت سریع تو گوگل میاد بالا
خاک تو سرت ینی بعد 1 سال 2 سال هنو درگیر طراحی قالبی .. (sm74)
(sm2)ممر یه سوال الان تو برا شی شی سایت میگی 8 تومن پول خرج کردم که یه پنل ادمین نداره !?؟!
آخ آخ یاد این پاکت پستی افتادم ..
یادم باشه یه روزی رونمایی کنم بفهمین سینجول چه خرید پستی هایی کرده ..
(sm155)
فوکی خونت کرمانه مگه تو پاکت آدرس نوشته .. :l
تو پاکت نه رو پاکت .. :l
الی کوشی بیای این تاپ لپو بیبینی ..
مهم نیتشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر فراز دشت باران است
باران عجیبی ، عجیبی ... (sm50)
موندنی ترین مسافر تا ابد خدا نگهدار(sm50)
واقعا " مدیا کاشی گر " درست می گفت :
شاید الان برای " قمر الملوک و دل کش و مرضیه " فرقی نه کنه که کسی به صدا شون گوش بده یا نه ! ولی برای کسی که گوش بده حتما فرق می کنه !
بگذار که چشم ها ببندد
کمتر به من این جهان بخندد ... (sm50)
این آخر یک سفرِ
پس دادن خاطره ها
ته عشق اجاره ای
آه بلند بی صدا ... (sm50)
کلید خونه رو میدم به دست باد لعنتی
کوچه ی لختُ میسپارم به بچه های پاپتی ... (sm50)
خاکستر ملافه ها عکس های پاره پای در
حسرت رویای سفر رو بالش بی بال و پر ... (sm50)
کنار حوض نقره ای یه قطره از خون منه
گربه ی همسایه ی ما انگار که باز آبستنه ... (sm50)
"وصیت"
شاهکار حسین صفا و محسن چاوشی (sm50)
تور عروسی تو هم افتاده روی اطلسی
نمیدونه کجا بره از زور درد بی کسی ... (sm50)
یه ساعت بی عقربه افتاده روی تختخواب
شمعدون های خالی پر از پرسش داغ بی جواب ... (sm50)
غیبت عشقِ که مارو میکشه
سیل بی رحم بهارُ میکشه ... (sm50)
دفتر دوشنبه های بی کسی
میگه تار موی یارم کم شده
روی روسریش باید خط بکشم
وقتی رخت خونه مون پرچم شده ... (sm50)
(sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمعه از لهجه ی دریا خیسِ خیس
میگه قصه ی دوماهی بنویس ... (sm172)
پنل ادمین نداره؟ پس چی دارهنقل قول:
همه المانایی که موارد مختلف توش گذاشته میشه ساخته شده
نداره چیه