آلبوم عیدانش جدید بودن آهنگاش ولی سبکش کپی همون قدیمیا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم عیدانش جدید بودن آهنگاش ولی سبکش کپی همون قدیمیا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه اهنگای قدیمیش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
91 و قبل 91
عه پس جرا من گوش نداده بودم (sm77)نقل قول:
هنوز از وجود گروهشون خبر نداشتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا اهنگشم برا زمانیه که خودش تنها (علی رهبری) کار میداد
مرسی اطلاعات (sm10)نقل قول:
راستی اینا هر دوتاشون مبخونن یا فقط یکیشون؟اگه یکی کدومشون (sm176)
هادی این سنتوری که گذاشتی راهی نداره پارت هاش بهم بچسبه بشه یه فایل جداگونه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
Staxripنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره میشه بااین نرم افزار ولی من بلد نیستم اونو دیگه باید از سینجول بپرسی که چطور به هم چسبیده بشه
- (sm2)