رئالی بودن به سنه(sm10)(sm120)هر چه سنت بیش رئالی بودنت بیشتر(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
رئالی بودن به سنه(sm10)(sm120)هر چه سنت بیش رئالی بودنت بیشتر(sm120)
حالا بامداد فردا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی به تیمت اعتماد نداری و خاک بر سرت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو مقایسه تنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مربی در حد پپ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط فرقش اینه این موفقتشو تکرار کرده اون نکرده (sm120)
من به عشق رئال میخوابم و به عشق رئال بیدار میشم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید یادته سر فینال سی ال بین دو نیمه گفتی میبریم
دیقه 85 گفتم این دیوث به فحش میکشم
حالا انگار تو سرمربی بودی(sm120)
شانس اوردی بردیم (sm120)
اونم ملاک نیس... هنر طرفداری اینه که بعد باخت به تیمت افتخار کنی... جلوی رقبا در بیای و همشونو با خاک یکسان کنی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زورت میاد مربیمون بزرگترین مربی تاریخ لیگ ایرانه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل من و لردبعد از 6 و 5 تایی شدن(sm120)نقل قول:
رئالی بودن به اینه که تو یه بحثی دیدی 10 نفر علیه تیمت هستن تو نری بین اونا بگی مسی بهتره و همچنان بگی زیزو و رئال بزرگترینن (sm120)