@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز خودکشی نکردی (sm2)
اگه خواستی بیا پیش خودم برنامه هایی زیادی واسه خودکشیت دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز خودکشی نکردی (sm2)
اگه خواستی بیا پیش خودم برنامه هایی زیادی واسه خودکشیت دارم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برین به فلسفه ،هنر به هر چه بود و هست و نیست برین به دین برین بدین نگو نپرس چند (sm118)(sm178)(sm1)
خو الان من میگم نامرده میگه نه..(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان منم میخوام ..(sm2)
ناتینگ بیبه جاست فاکینگ هارد اند تاچ د بوبس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها(sm10)
کم بعید نیست مراقب خودت باش(sm2)
انزلی(sm50)نه فقط انزلی هست تو شهر دیگه ساحل نیست(sm51)(sm127)
من فقط ساحل چمخاله رفتم تو گیلان (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
الان احساس شرمنده گی میکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من انگیزه ی زندگی بده تا دوباره حس کنم کنارمی به دروغم شده دستامو بگیر الکی بگو که بی قرارمی الکــــــــــــــــــــــ ــــی(sm81)(sm74)(sm81)(sm50)
توی آسمون دنیا هر کسی ستاره داره ... چرا وقتی نوبت ماست آسمون جایی نداره ... (sm81)
دوستت دارم : KH
(sm2)(sm46)(sm127)(sm134)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نگفته بودی برند سیگار خودتو داری دکتر مهندس دخانیات بابا اسی (sm146)(sm2)(sm2)