من از تو یه بارم مجبت ندیدم
تو شاید ندونی که من چی کشیدم
من اونقدر غریبم که گفتن نداره
تو خوش باش عزیزم تو و من نداره ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من از تو یه بارم مجبت ندیدم
تو شاید ندونی که من چی کشیدم
من اونقدر غریبم که گفتن نداره
تو خوش باش عزیزم تو و من نداره ... (sm50)
غم رفتنت بود که بی طاقتم کرد
یه روز ساده رفتی یه روز ساده برگرد
ببین بی جهت نیست که چشم انتظارم
آخه من که جز تو کسی رو ندارم ... (sm50)
اگه دنبال لپتاپ هستین یه سری به این سایت بزنین قیمتاش عالیه، البته در مورد قابل اطمینان بودن سایت اطلاع ندارم خودتون بررسی کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)تقریبا 2 میلیون ارزون تر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه آرزویم اما
چه کنم که بسته پایم... (sm50)
(sm81)
قدرت وردپرس تو سئو خیلی بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افزونه های زیاد مثل یاهست
با قابلیت های زیاد مثل ریدایرکت
سایت مپ
یکی از دوستان یه سایت داره 3 میلیون داده سئو سه ماه دیگه میاره صفحه اول گوگل
الانم 20 هزار ورودی گوگل داره روزانه
کلا از نظر من هیچی رقیب وردپرس نیست
بارون حریف شر شر چشم ترت نیست (sm50)
جوملا خیلی حرفه ای تر از وردپرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وردپرس یه چیز معمولی و روتینه که تو ایران زیاد استفاده میشه
شما کارایی که با جوملا می تونی انجام بدی صد سال دیگه هم با ورد پرس نمیشه انجام بدی
استفاده از منابع سرور و این چیزاشم خیلی سرتر از وردپرسه
با 3 میلیون نمیتونی کلمه کلیدی مثل دانلود آهنگ رو بیاری بالا - این حداقل 10 میلیون هزینه و چند سال سابقه نیاز داره ، با روشای کلاه سیا خیلی زود میری بالا ولی خیلی زودم میای پایین
با 20 میلیون لینک به قیمت سه میلیون به زودی میاد صفحه اول در ضمن هزینه سئو داخلی هم یک میلیون شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد ادرسشو بهت میدم
فشار به سرور هم خیلیا چیزی بلد نیستن میشه راحت بهینه کرد
الانشم 20 هزار ورودی روزانه داره از گوگل در حالی که دیرتر از سایت شما شروع کرد
البته شاید بازدید سایتت بیشتر باشه من نمیدونم
من قالبم از نظر فنی فاجعست ، با جوملا کار نکرده بودیم سرمون کلاه رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما بعد اینهمه دردسر کلی تجربه کسب کردم
خیلی چیزای دیگه واسه اکانات میخواستم ولی خب نمیشد ، همینیم که الان دارمو به حرفه ای های ورد پرس دادم گفتن این قابلیتو نداره که چنین امکاناتی روش سوار بشه
توی جوملا طرف اومد امکاناتو با یه سیستمِ داغون به اسم ZOO زد که ظاهرا قشنگ شده بود ولی پشت پرده فاجعه بود - ما میدونستیم داغونه ولی فکر می کردیم هنوز کامل نشده
تو نگو این دیوث اصن قرار نیست اینو کامل کنه ..
باز شانس آوردم یکی رو پیدا کردم که مسئولیت به عده بگیره - هرکی میدید سایتو فرار می کرد (sm70)
موزیک و غیره نداره
کلا 90 درصد وردپرس کار می کنن
شما از هسته ی جوملا توانایی ساختن قالب داشته باشی هرکاری بخوای میتونی انجام بدی ولی وردپرس فقط یه سیستم معمولیه
خب دیگه یکی از نقاط قوت وردپرس همین زیادی طراح و قالب های استانداردهنقل قول:
و حتی دیگه فوت و فن سئو و بالا کشیدنش رو هم بهتر بلدن
این کل متاتگ های سئو سایت شما خدایی اصلا پست هات ایندکس میشن با این سئو ضعیف
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<meta content="sb" http-equiv="Content-Language">
<base href="http://tunesway.com/" />
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta name="description" content="دانلود آهنگ خارجی، دانلود آلبوم قدیمی ایرانی با کیفیت بالا، دانلود آهنگ قدیمی با کیقیت فلک، دانلود آهنگ جدید، دانلود فول آلبوم خارجی، دانلود دیسکوگرافی خارجی، دانلود فول آرشیو ایرانی، دانلود فول آرشیو خارجی، دانلود آهنگ راک، دانلود آهنگ متال" />
<title> TunesWay دانلود آهنگ جدید ایرانی و خارجی</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/media/plg_jchoptimize/assets/gz/1/0/1cdb031e4e5c620eed3ec8b9c89a568f.css"/>
<link href="/component/xmlrpc/rsd?format=xml" rel="EditURI" type="application/rsd+xml" title="RSD" />
<link href="/component/xmlrpc/manifest?format=xml" rel="wlwmanifest" type="application/wlwmanifest+xml" />
<link href="/?format=feed&type=rss" rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" />
<link href="/?format=feed&type=atom" rel="alternate" type="application/atom+xml" title="Atom 1.0" />
<style type="text/css">
</style>
اینم متاهای سئو موزیک باران با اینکه کامل تنظیم نیست اما خلی قویتره توسط یاهست ایجاد شده
<!-- This site is optimized with the Yoast SEO plugin v3.8 - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] -->
<title>موزیک باران - دانلود آهنگ جدید</title>
<meta name="description" content="موزیک باران , دانلود آهنگ جدید , آدرس جدید موزیک باران , دانلود آهنگ , موزیک ایرانی , musicbaran , new music download"/>
<meta name="robots" content="noodp"/>
<meta name="keywords" content="موزیک باران , دانلود آهنگ جدید , آدرس جدید موزیک باران , دانلود آهنگ , موزیک ایرانی , musicbaran , new music download"/>
<link rel="canonical" href="http://www.1music-baran.biz/" />
<meta property="og:locale" content="fa_IR" />
<meta property="og:type" content="website" />
<meta property="og:title" content="موزیک باران - دانلود آهنگ جدید" />
<meta property="og:description" content="موزیک باران , دانلود آهنگ جدید , آدرس جدید موزیک باران , دانلود آهنگ , موزیک ایرانی , musicbaran , new music download" />
<meta property="og:url" content="http://www.1music-baran.biz/" />
<meta property="og:site_name" content="موزیک باران" />
<script type='application/ld+json'>{"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"WebSite","@id":"#website","ur l":"http:\/\/www.3musicbaran.biz\/","name":"\u0645\u0648\u0632\u06cc\u06a9 \u0628\u0627\u0631\u0627\u0646","alternateName":"m usicbaran","potentialAction":{"@type":"SearchActio n","target":"http:\/\/www.3musicbaran.biz\/?s={search_term_string}","query-input":"required name=search_term_string"}}</script>
<meta name="google-site-verification" content="ODnTl5R8VU-YNNESiYvbkAsSkq1EsorB1zM1ojFNJDQ" />
<!-- / Yoast SEO plugin. -->
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف بفرمایید صندوق پیام هاتونو خالی کنید (sm59)
(sm50)
(sm59)کاش میشد خانوم منشی رو تگ کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)کم پیدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش همه ارزوها انقد زود براورده میشدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای که از لطف سراسر جانی
جان چه باشد؟ که تو صد چندانی
تو چه چیزی؟ چه بلایی؟ چه کسی؟
فتنهای؟ شنقصهای؟ فتانی؟
حکمت از چیست روان بر همه کس؟
کیقبادی؟ ملکی؟ خاقانی؟
به دمی زنده کنی صد مرده
عیسیی؟ آب حیاتی؟ جانی؟
به تماشای تو آید همه کس
لالهزاری؟ چمنی؟ بستانی؟
روی در روی تو آرند همه
قبلهای؟ آینهای؟ جانانی؟
در مذاق همه کس شیرینی
انگبینی؟ شکری؟ سیلانی؟
گر چه خردی، همه را در خوردی
نمکی؟ آب روانی؟ نانی؟
آرزوی دل بیمار منی
صحتی؟ عافیتی؟ درمانی؟
گه خمارم شکنی، گه توبه
می نابی؟ فقعی؟ رمانی؟
دیدهٔ من به تو بیند عالم
آفتابی؟ قمری؟ اجفانی؟
همه خوبان به تو آراستهاند
کهربایی؟ گهری؟ مرجانی؟
مهر هر روز دمی در بندهات
سحری؟ صبحدمی؟ خندانی؟
همه در بزم ملوکت خوانند
قصهای؟ مثنویی؟ دیوانی؟
عراقی
(sm127)فدات خسته منقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته از روزای غمگین بدون اتفاق(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی میکارم مال من (sm50)
مصاحبه امروز شادمهر با bbc و گفت آلبوم یه هفته دیگه منتشر میشه ..
شوک نشدین که !?؟!
دموی آهنگ شادی هم توشه .. :l
(sm2)(sm27)
دلبر برفت و دلشدگان را خبر نکرد ... (sm50)
فردا ساعت 7 امتحان ریاضی 2 دارم . به جای کتاب ریاضی نصفِ کتاب نامجو رو خوندم (sm50)
تف به دانش گاهی که ربات تربیت می کنه (sm3)
دیدار تو حل مشکلات است
صبر از تو ، خلافِ ممکنات است
دیباچهی صورت بدیعت ،
عنوانِ کمالِ حُسنِ ذات است
ترسم تو به سِحر غمزه یک روز
دعوی بکنی که معجزات است
زهر از قِبَل تو نوشدارو
فحش از دهن تو طیّبات است
چون روی تو صورتی ندیدم
در شهر که مبطلِ صَلات است
عهد تو و توبهی من از عشق
میبینم و هر دو بیثبات است !
آخر نگهی به سوی ما کن
کاین دولتِ حُسن را زکات است
چون تشنه بسوخت در بیابان
چه فایده گر جهان فرات است ؟
سعدی غم نیستی ندارد
جان دادنِ عاشقان نجات است ...
(sm50)...(sm27)
رفتم از عيد به اسفندِ كسى
كه خودش روى ذغالم انداخت
سوختم مثل عقابى وحشى
كه كسى تيغ به بالم انداخت
وسط گندمىِ موهايش
داس در دشتِ تنم مى روييد
يخ زدم روى لبان سردى
كه نمى خواست، ولى مى بو...!
.
رد شدم از وسطِ بارانى
كه در آيينه ى او مى باريد
كاش فردا كه كنارش بوديد
حالِ امروزِ مرا ياد آريد!
من معماى عجيبى بودم
كه نشد حل شوم و پاك شدم
مثلِ يك گوركنِ ناوارد
توى گودال خودم خاك شدم
من معماى عجيبى بودم
كه نشد عشق جوابم باشد
تشنه ى مهرِ كسى بودم كه
دوست تر داشت عذابم باشد
رفتم از ترس به چشمانِ كسى
كه در آن هستى ِ من جريان داشت
دين من گم شده در دستانش
او به ديوانگى ام ايمان داشت!
میثم یوسفی
ناب ناب ناب ناب نابیم... (sm50)
(sm81)
انتشار دومین آلبوم رسمی خواننده «یادی به رنگ امروز»
- قرار نیست در بازار موسیقی با کسی رقابت کنم
+ آلبوم دوم زندوکیلی اواخر آذر منتشر میشود
- (sm2)
او مای گاد
یه مشت بی سواد وقتی پشت این سایت باشن بهتر از این نمیشه