بچه ها خوابن ، یواش صدا بزن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها خوابن ، یواش صدا بزن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا یه نکته ی جالب اون شب داشت ، تو آپلود اون شب پای 5 تا ادمین چاوشی در میون بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا رفتن خریدن ، اون دو تا دادن به یکی دیگه ، اون یکی داد به دوتای دیگه ، بعد اومد رو سایت (sm2)
(sm127)
منظورم اینکه با اون فروش امار رادیو اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کاسه ای زیر نیم کاسس
(sm120) در ضمن البوم بنیامین با 700 هزار تیراژ اول پرفروش ترین بود امسال
به چاپ سوم رسید (sm120)
از اين صوبتا نداريم اينجانقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجمع اعتقادي بهش نداره
من اون شب نت نداشتم نبودم ببینم چه خبره (sm70) بهترین شب عمرم رو از دست دادم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخی ترین شب باران بودن (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول حرف اول و آخر رو میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوال منو جواب ندادی : چرا پاسارگاد قیمت آلبوم رو 6 تومن نکرد ؟
میدونی از صفحه چند شروع شد؟ حداقل برم بخونم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون هیچ البوم پاپی با پکت والتی بیشتر 3 تومن نباید قیمت بخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)جوک میگی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا آلبوم خواننده در پیت 6 تومن قیمت خورده ؟
تو رسيدشُ ديدي؟؟ (sm120)نقل قول:
البوماي محسن هميشه ركورد دار بوده اين سال ها
اين يكي هم روش
هيچ ربطي هم به امار راديو نداره
تو تيراژ اولم تعدادي كه البوم محسن ميزنن با تعدادي كه واسه بقيه ميزنن قابل مقايسه نيست
تيراژ دوم رفتن معنيش نيست كه 500 هزار نسخه به فروش رفته معنيش اين پيش بيني ميشه به زودي به فروش بره(sm70)
په نه په .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا همه میخوان خودشون ریپ کنن ..
خو سینا زد دیگه ..
من نسخه سینا رو نگوشیدم واسین تست بگیرم ..
قانونش اینهنقل قول:
حالا اون دیگه یخلی لاشی بوده
همه البوما دیگه حاکثر 3500 تومنه
سينجول قربون دستت يه خروجي flac هم ازش بگير متقاضي زياده يكيش خود من
رضا تو واقعا نمیبینی همه چن تا چن تا البوم میخرن ..
یارو میگه آقا یواش تر بخرین به مام برسه !!!! (sm2)
(sm138)نقل قول:
(sm2)جوک نگو برادرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امار رادیو تقلبیه همیشه
ولی اگه استقبال بود پس چرا امارش انقدر کمه ؟ (sm120)
البوم اول مازیار فلاحی 600 هزار نسخه بود رو جلدش نوشته (sm120) برو از خدا بترس
دوباره پلی شد
تو ایران فقط آلبومای محسن به شدت فروش میکنن ، کاری ندارم که مثلا پاشایی یا خواجه امیری و ... چقد هوادار دارن ، ولی انقد کله خر نیستن که همگی برن آلبومو بخرن ، تازه بعضی ها هر کدوم 10 تا بگیرن
ببین نسخه جدید Mp3 که اومده با یه سری تنظیمات تو ویندوز با پخش مدیا پلیر ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفتی بت میده در حد اصلش ..
اگه میخوای Mp3 برات آپ کنم !!!!
اگه نه بیتشو ببرم بالا 510 .. (sm50)
ببر بالا به ياد قديم 510نقل قول:
چه دوسست داششتنی بووود(sm50)
به جان خودم این آلبوما 128 با 320 هیچ توفیری نمیکنه
وای نسخه سینا کیفیتش خوب نیس به خدا ..
پس عکسای که ملت با البوم سیروان گرفتنو ببین (sm120)نقل قول:
تو سر هر دوی ما وسوسه ی آزادی (sm50)
من 20 سال از خدا عمر گرفتم تا حالا یک نفر رو ندیدم بگه من طرفدار سیروانم (sm2)نقل قول:
از این جهان به ستوهم(sm50)
یه ترک جز mp3 آپ میشه خودتون مقایسه کنین ..
ترک 3 رو زدم که حجمشم کم باشه ..
اتفاقا حرکت عکس گرفتنو طرفدارای سیروان مود کردننقل قول:
دقیقا بعدش هم البوم 13 اومد همه چاوشیستا رفت 10 تا 10 گرفتن عکس انداختن (sm120)
من یه نفر دیدم یه دختره همینجا بود یه زمانی آواتارش هم سیروان بود به چاووشی هم فوش میداد(sm120)نقل قول:
(sm142)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رکورد شادمهر هم زده بوده حتما(sm120)
یادم اومد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جون خودم جدی میگم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو گوش بده اگه فرق نکرد هر چی خواستی بگو ..
یه دختره هم بود مدیر بود اسم کاربریش yahoooo بود فکر کنم