میبینم که مجتبی رفته دانشگاه و در نبودش آتریس هم نیستش و به تبع اون خبری از صابر نیست و دنبال ایشون میلاد پیداش نیست (sm70)
من و احسانم که داریم به کشف ابعاد و علل تنهاییش پی میبریم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
میبینم که مجتبی رفته دانشگاه و در نبودش آتریس هم نیستش و به تبع اون خبری از صابر نیست و دنبال ایشون میلاد پیداش نیست (sm70)
من و احسانم که داریم به کشف ابعاد و علل تنهاییش پی میبریم (sm120)
پُشتِ سَرِ مَن تَخَیُل نَباف (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm83)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی لایک (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سحرخیزا... صب جمعه ـتون بخیر... فقط سر و صدا نکنید که دوستان شب سختی داشتن خوابن (sm59)
البته اگه جز من کسی بیدار باشه... حتی احسانم خواب ـه (sm51)
خوب بخوابید (sm127)(sm132)
من بیدارم،نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح یک روز دیگه تون بخیر (sm42)(sm10)
سر صبی اونم صبح جمعه با این همه مهمون چیکار کنم من؟ (sm74)
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 6 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
ای امان از دست تو... صبح شومام بخیر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مهمونا برس من برم نون گرم بگیرم (sm59)
مهمون ها باید خودشون وسایلشون بیارن، همش کهما نباید بهشن بدیم بخورن(sm70)نقل قول: