دیوصا من با کی ام ..
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوصا من با کی ام ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا از شوخی گذشته میلاد من با این حرفت 100 در 100 مخالفم !
یه سری آدم که می خواستن دنیا رو عوض کنن شدن جانی و آدم کش ! (sm81)
جان لنون جانی بود ! (sm172)
گروه متالیکا جانی هستن ! (sm172)
گروه های متال سوئدی و آلمانی روان پریشن ! (sm172)
فرزاد علی پور ( گروه پرس راک ) - شهرام شعر باف ( گروه اوهام ) - ش ن ل ع سادیسم دارن ! (sm172)
این حرفا به یه جوک تلخ شبیه !!! (sm172)
وام که نه ولی خب ابهت میاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا نمیخواد حاله بچه رو بگیری و ادا عاقلا رو دربیاری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
زر نزن بابا این که پلی نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا شفات بده یه صدا نمیتونی پلی کنی برو بمیر راحت تری ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث من با Winamp آهنگ گوش میدم این پلی نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر ..