باید یکی باشه حوصله داشته باشه هی ویرایشش کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
باید یکی باشه حوصله داشته باشه هی ویرایشش کنه
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پیمان خان بریم کم کم
خواهش میکنم آره بریم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش(sm10)
قربونت عزیزنقل قول:
شبت به خیر (sm15)
(sm28)
(sm98)
امشب ساعت 8.30(sm127)(sm127)(sm127)
tonight
(sm239)(sm164)(sm137)(sm199)نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب ساعت 9
یکی آهنگو لو بده(sm178)(sm178)(sm74)(sm74)(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
بسمه تعالی سلام ...ای خدا این بشر چقدر طرفدار داره که جونشون رو به شادمهر میدن و واقعا میدن و تشکر می کنم. بخاطر موزیک جدید شادمهر، اینستاگرم شادمهر و فیسبوکش داره منفجر میشه از نظرات مردم.به اینستاگرم و فیسبوک شادمهر مراجعه کنید تا خودتان متوجه شویدبرای اینستاگرم با آی دی: realshadmehr و فیسبوک ایشان به نام fb.com/officialshadmehrسپاس از نبض موسیقی پاپ و خالق موزیک ، تنظیم و صدا در خاور میانه و ایالات متحده و جزء 100 خواننده برتر پاپ جهان و تک ستاره موزیک پاپ ایران، برابر اعلام نظر ایالات متحده و کشورهای مجاور، جناب آقای شادمهر عقیلی.پاینده باشند و باشید....دانیال قاسمی
فدای تو عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره از مدل امضات شناختمت (sm127)
فدای تو عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
لطف داری
اقا خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 10850 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کثافت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومد دیگه چرا نمیزارین
امیر اورجینال کی میاد
این آهنگ فوق العاده قشنگه پیشنهاد میکنم همین PMC رو دانلود کنید فعلا تا آونگ بیاد (sm118)
امیر جان همینو صوتی بزار
دمت گرم
(sm81)
فوق العاده س
خدایا عجب چیزیه
از رو پی ام سی زدی یا ارجیناله؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارجینال نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اورجینال نیست
بیا2 نیم ساعته خوابه
انقدر قشنگه من دلم نمیاد گوش بدم (sm81)
ملودی فوق العاده س
تنظیم این اهنگ خوراک خودش بود(sm25)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
ملودی و اجراش خوبه تنظیم که چیزی نداره فقط در حد اینکه اجازه میده ملودی خودشو نشون بده
ولی از رابطه تا الان این کارو از همه بیشتر دوس داشتم (sm19)
(sm127)(sm127)(sm127)
باز که این شادمهر رید(sm30)