ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﭘﺴﺮﻩ ﺭﻓﺘﻪ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﺑﺎ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﻋﮑﺲ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ , ﻧﻮﺷﺘﻪ
ﻣﻨﻮ ﻣﺎﺷﯿﻨﻪ ﺟﺪﯾﺪﻡ !…
.
.
.
.
ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺩﺯﺩﯼ ﺩﺭ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪﺍ ﺍﻻﻥ ﺯﻧﺪﺍﻧﻪ..
نمایش نسخه قابل چاپ
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﭘﺴﺮﻩ ﺭﻓﺘﻪ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﺑﺎ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﻋﮑﺲ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ , ﻧﻮﺷﺘﻪ
ﻣﻨﻮ ﻣﺎﺷﯿﻨﻪ ﺟﺪﯾﺪﻡ !…
.
.
.
.
ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺩﺯﺩﯼ ﺩﺭ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪﺍ ﺍﻻﻥ ﺯﻧﺪﺍﻧﻪ..
خانمه پشت فرمون بود، چراغ سبز شد نرفت
زرد شد نرفت ! قرمز شد نرفت!
افسر رفت پهلوش گفت خانوم شرمنده ما همین 3 رنگ و بیشتر نداریم پسندتون نشد؟
وقتی مو تو غذا باشه
فرق نمی کنه مزه ی دلبر باشه یا سیبیل اصغر اقا
دختره استتوس گذاشته…آسمان غرغر میکند…شاید او هم دلش پر است
.
.
.
.
.
.
منم زیرش نوشتم پس برو یه گوشه یه وقت نرینه روت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ثانیه نکشید بلاکم کرد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی هم نیومده به اینا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار چینیه میشینه جلوى آینه
هرچى شکلت درمیاره تصویرش تو آینه تکون نمیخوره
بعد متوجه میشه آینه نیست، داداششه که روبروش نشسته
یکی از فانتزی هایی که جدیدا ذهنمو مشغول کرده اینه که وقتی گوشی نوکیا رو روشن میکنم اون دو نفر کی هستن که با هم دست میدن؟؟؟؟؟
بعد یع عمری یه خبرنگار اونم خانوم داشت بام مصاحبه میکرد تو محلمون . منم بادی ب غضب انداخته بودم و خیلی شیک داشتم جوابشو میدادم
یهو یکی از اون طرف خیابون داد زد با این مصاحبه نکنید این اسگل محلمونه
.
نیگاه کردم دیدم داداشمه
دیشب دور همی نشسته بودیم
داشتیم تلوزیون میدیدیم یه دفعه یه بچه رو نشون داد که
پستونک تو دهنشه
بعد دیدم دایی بنده یهو خندش گرفت
گفتم چیزی شده؟؟
گفت یاد دوران بچگی تو افتادم …
انگشت شصت پامو میکردم تو حلقت
چون شور بود خوشت میومد ساکت میشدی !!! ….من0__0. داییم **** پستونک
به بعضيابايدگفت:ازخودت كه گذشت ؛ولي خدا يه عقلي به بچه هات بده!!
مورد داشتیم
پسره تو صف بانک به دختره گفته چند نفرجلوتن
دختره برگشته گفته
والا دوتا خواهر بزرگتردارم که جلوم هسن
ولی اشکال نداره اگه میخای بیا منو بگیر
.
.
.
.
.
.
نخندین خب حق دارن شوهر دوست داره
دوربین موبایل رو در حالت فیلمبرداری گذاشتم تو یخچال٬در رو بستم و پس از سالها بالاخره مطمين شدم که در یخچال رو ببندی لامپش خاموش میشه!!!
چه برایمان آورده ای مارکو؟
.
.
.
.
.
.
.
از سرزمین پارس برایتان زهرمار آورده ام کصافطا
مگه من سر گنج نشستم که هر دفعه میرم هر قبرستونی واسه شما روانيا سوغاتی بیارم؟!!
(هیـــــس…هیچی نگید! مارکوپولو عصبانیه)
پسرخاله م کلاس چهارمه تو لاین سه تا دوست دختر داره!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
من هم سن اين بودم ظهرا تلويزيونو از برق ميکشیدم عمو قناد از توش نياد بيرون بخورتم . . .
بچه بودم وقتی اسفناج میخوردم حس میکردم زورم بیشتر شده،میرفتم تو کوچه دعوا
.
.
. مثله خر کتک میخوردم، بر میگشتم
رایج ترین دلیل پسرا براى جمع نکردن رختخوابشون :
...شب دوباره باید بیام بخوابم دیگه…..!!!!!!!!
یه مدت تو مغازه کار میکردم،به هر کی بقیه پولشو میدادم میگفتم مبارکتون باشه،از اون موقع تا حالا تو هر مغازه ای که میرم هر چیزی که میخرم به فروشنده میگم مبارک باشه!دیروز زنگ زدم برام غذا بیارن وقتی پول دادم گفتم مبارک باشه یارو انقدر خندید که داشت بدون موتور بر میگشت رستوران!!!!
دقت کردین اینایی که توی ترافیک بوق میزنن همون افرادین که وقتی بری دستشویی میان در میزنن!!!!!!
اغا میخوام از جدید ترین اکتشافاتم براتون بگم!!!!
هیچ میدونین freezer معنیش چیه؟؟؟نمیدونین؟؟؟
free به معنای ازاد و zer هم که همون حرف زدن خودمونه.حالا روهمدیگه معنیه -آزادی بیان- میده و در زبان محاوره ای به شخصی اطلاق میشه که وراج باشه!!!
نه خداییش اطلاعاتو حال کردین؟؟؟
ﺭﻓـﺘـﻢ ﺩﮐـﺘـﺮ ﻣﯿـﮕﻢ ﻣﻔﺎﺻـﻞ ﺩﺳﺖ ﺭﺍﺳـﺘﻢ ﺩﺭﺩ ﻣﯿـﮑﻨـﻪ. . .
.
.
.
ﻣﯿﮕـﻪ لاين و وايبر رو ﭘﺎﮎ ﮐﻦ
ﺧـﻮﺏ ﻣـﯿﺸﻪ..!!
انصافا خوب دکتری بودا…
مورد داشتیم دختره واسه دست انداز، بوق زده بره کنار
دست انداز از خنده صاف شده
یکی از فامیلا فوت کرده بود !
سرمراسم خاکسپاری بودیم که یکی دیگه از فامیلای همین جوری ک داشت گریه میکرد
یهو گفت :سابقه نداشت حسین بمیره :((((
هیچی دیگه وسط عزا وابستگان داشتن سنگ قبر مرحومو گاز میزدن:)))
من بر عكس خيلي ها:
اخلاقم سگ نيست . . . رفتارم تك نيست . . . امثالم كم نيست . . . فازم غم نيست . . . صدام بم نيست . . . كمرم خم نيست . . . حرفام سم نيست . . . چشمام نم نيست . . .
من خاص نيستم . . . آس و پاس نيستم . . . دنبال مخاطب خاص نيستم . . . عاشق ياس نيستم . . . براي هيچ كس لاستيك زاپاس نيستم . . . من عقده اي و بي احساس نيستم . . .
بازم بگم؟؟
غضنفر تراکتور میخره ، روشنش میکنه ، هر کاری میکنه نمیتونه خاموشش کنه میبنددش به درخت
یکی از عادت های بابام اینه که خیلی رسمی اس ام اس مینویسه اس ام اس داد : سر را خود یک عدد ماست بگیر و به خانه بیاور!!! منم جواب دادم :چشم پدر چه نوع ماستی برای میل کردن مد نظر دارید؟؟ آیا ماست سون میتواند مطابق سلیقه ی خاص شما باشد؟ یا گونه ی دیگری خریداری کنم؟ زنگ زد بهم گفت بی شعور ادای منو در میاری؟؟ فقط منتظرم برسی خونه میدونم چیکارت کنم!! . . هم اکنون پاسی از شب گذشته و من با یک سطل ماست در خیابان نشسته ام
امروز یه دختره رو دیدم .. لامصب به تنهایی باغ وحشی بود برا خودش
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ساپورت گورخری ،
مانتو پلنگی ،
چشاش مثل آهو،
پاها مثل اسب،
قد ماشالا ؛ زرافه ،
لب شتری،
اخلاق سگی!! ،
صداش عین قناری،
دندوناش مثل صدف .
ناخن هاش مثل خرس،
راه رفتنش نگو…مثل کبک…
.
.
.
از همه جالبتر اینکه صداش میزدن : پروانه
مورد داشتیم
.
.
دختره با مامانش از جلوی مغازه ایزوگامی رد میشن
دختره میگه مامان من از این لواشک متری ها میخوام.
.
.
مامانشم گفته بیا بریم دخترم توکه تحصیل کرده هستی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا غیر بهداشتیه!!!!!
.
.
بیچاره پدر خانواده
طرف از روضه برمیگشت ، میگن چطور بود ؟ میگه : مداح جوری داد میزد انگار ما مقصر بودیم !
یکی مثه حضرت یوسف بخاطر خوشگلیش و ذکاوتش باید بشه عزیز مصر
.
.
.
.
یکی هم مثه من…..
با این همه خوشگلی و متانت و جذابیت باید بشینم اینجا پست بذارم شما هم لایک نکنید!!
خو یه ذره از دلم در بیارید دیگه!!!
حوصله م سر رفته بود زنگ زدم 118 گفتم:
شماره ادیسون لطفا!
اونم یه شماره بهم داد!منم زنگ زدم به اون شماره جواب داد گفت:
تیمارستان فارابی بفرمایید!
اصن ملت گرگ شدن دیگه نمیشه سرکارشون گذاشت!
طرف به دوست دخترش میگه:
عزیزم ست کردی!!!دختره:چیرو؟........اخلاقه گوهت با قیافه عنت رو…
آقا امیرم فقط کافیه بیاد بگه ، به گفتش احترام میزاریم ، ولی ربطی به فیلتـــــ/ر کردن نداره ها ، شما دیگه فک کردین فتا ریخته تو سایتتون منتظر یه کاری بکنین فیلتـــــــ/ر بکنه ، سایت موزیک برای موزیکایی که میزاره فیلتــــــــ/ر میشه نه انجمنش (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از نظرت دادا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آورین ، منم همینو میگم کسی قصد بی احترامی نداره
رو راست بگم من خودم اعتقادی ندارم ولی به نظر کساییی که معتقدن احترام میزارم ، به هر حال هر کسی راه خودشو میره ...
فقط باید اینو در نظر گرفت که اون کساییکه میگن جک نزار از این حرفا ، مگه تو زندگی عادیشون تو این ده روز اصلا نمیخدن و اصلا شادی نمیکنن؟
اینجور به من نگین که کل این ده روز رو تو ماتم به سر میبرن ...
به هر حال از بچه ها پرسیدم 4 نفر لطف کردن جواب دادن که مشکلی نیست ، شما هم مکروه اعلام کردی
ممنون از بابت نظر همه (sm10)
ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻢ ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﯾﻪ ﻣﺎﺯﺭﺍﺗﯽ ﺩﯾﺪﻡ . ﺍﯾﻦ ﻣﺎﻩ
ﺣﻘﻮﻗﻤﻮﺑﮕﯿﺮﻡ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﯿﺮﻡ ﻣﯿﺒﯿﻨﻤﺶ
از بابا پرسيدم بچه چه جوری مياد توی شکم مامانش؟
بابا کمی فکر کرد. بعد گفت بيا بريم توی حياط.
به حياط رفتيم بابا يکی از بته های گل سرخ رو نشون داد و گفت:
- اين بته اول يک تخم کوچيک بوده. بعد اين تخم رو تو زمين کاشتيم. بعد بهش آب داديم و بعد از مدتی بزرگ شد و حالا شده اين بته بزرگ که میبينی. منم تخم تو رو توی شکم مامانت کاشتم و بعد تو آمدی.
با دست کاشتی يا با بيلچه؟
بابا کمی رنگ به رنگ شد و گفت:
- با يک جور بيلچه مخصوص
- پای من آب هم دادی؟
- آره٬ آب هم دادم.
- با آب پاش دادی يا با شلنگ؟
بابا نگاه تندی به من کرد. چرا عصبانی شده بود؟ ولي من بايد بدونم.
- با شلنگ پسرم
- بابا٬ خودتون آب دادين يا مش رضا باغبون؟
بابا يک دفعه برگشت و يک چک زد تو گوشم و گفت:
- برو گمشو پدر سوخته كره خر...!!!
از خونه همسايمون بوى كيك ميومد بعد بوى آش اومد حالا داره بوى قرمه سبزى مياد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ميخوام برم بگم ما به درك خودتون اسهال ميگيريد بدبختا.
خانواده میخوان یه هفته برن مسافرت... بابام گرفته با اسپری رو دیوارحیاط بزرگ نوشته :
.
.
لعنت بر پدر کسی که در این مکان دختر بیاورد :|
.
و دگر هیچ...
تعدادى از متخصصان این پرسش را از گروهى از بچه هاى ۴ تا ٨ ساله پرسیدند که: « عشق یعنى چه؟ » پاسخ هایى که دریافت شد عمیق تر و جامع تر از حدّ تصوّر هر کس بود:
-● (ربکا، ٨ ساله) : هنگامى که مادربزرگم آرتروز گرفت دیگر نمیتوانست دولا شود و ناخنهاى پایش را لاک بزند. بنابراین، پدربزرگم همیشه این کار را براى او می کرد، حتى وقتى دستهاى خودش هم آرتروز گرفت. این یعنى عشق.
-● (بیلى، ۴ ساله) : وقتى یک نفر عاشق شما باشد، جورى که اسمتان را صدا می کند متفاوت است. شما میدانید که اسمتان در دهن او در جاى امنى قرار دارد.
-● (کارل، ۵ ساله) : عشق هنگامى است که یک دختر به صورتش عطر می زند و یک پسر به صورتش ادوکلن می زند و با هم بیرون می روند و همدیگر را بو می کنند.
-● (کریس، ۶ ساله) : عشق هنگامى است که شما براى غذا خوردن به رستوران می روید و بیشتر سیب زمینى سرخ کرده هایتان را به یکنفر می دهید بدون آن که او را وادار کنید تا او هم مال خودش را به شما بدهد.
-● (دنى، ٧ ساله) : عشق هنگامى است که مامانم براى پدرم قهوه درست می کند و قبل از آن که جلوى او بگذارد آن را می چشد تا مطمئن شود که مزه اش خوب است.
-● (نیکا، ۶ ساله) : اگر می خواهید یاد بگیرید که چه جورى عشق بورزید باید از دوستى که ازش بدتان می آید شروع کنید. (ما به چند میلیون نیکاى دیگر در این سیاره نیاز داریم؟)
-● (نوئل، ٧ ساله) : عشق هنگامى است که به یکنفر بگوئید از پیراهنش خوشتان می آید و بعد از آن او هر روز آن پیراهن را بپوشد.
-● (تامى، ۶ ساله) : عشق شبیه یک پیرزن کوچولو و یک پیرمرد کوچولو است که پس از سالهاى طولانى هنوز همدیگر را دوست دارند.
-● (الین، ۵ساله) : عشق هنگامى است که مامان بهترین تکه مرغ را به بابا میدهد.
-● (کارن، ٧ ساله) : هنگامى که شما عاشق یک نفر باشید، مژه هایتان بالا و پائین میرود و ستاره هاى کوچک از بین آنها خارج می شود.
-● (جسیکا، ٨ ساله) : شما نباید به یکنفر بگوئید که عاشقش هستید مگر وقتى که واقعاً منظورتان همین باشد. اما اگر واقعاً منظورتان این است باید آن را زیاد بگوئید. مردم معمولاً فراموش میکنند.
و سرانجام ...
زیبا ترین جواب را یک پسر چهارساله داد که پیرمرد همسایه شان به تازگى همسرش را از دست داده بود. پسرک وقتى گریه کردن پیرمرد را دید، به حیاط خانه آنها رفت و از زانوى او بالا رفت و همانجا نشست. وقتى مادرش پرسید به مرد همسایه چه گفتی؟
پسرک گفت: " هیچى، فقط کمکش کردم که گریه کند."
عکس العمل پسرا بعد از ديدن يه پسر موفق تر از خودشون
.
.
.
.
.
.
.
.
تا ديروز کــــ/ون ميدادا...!
.