من از عمد میگم حذفیم و ریدیم که برعکسش دربیاد چون تو نحسی رو دست ندارم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من از عمد میگم حذفیم و ریدیم که برعکسش دربیاد چون تو نحسی رو دست ندارم(sm120)
یادش بخیر... بعد اون باختا من و تو و ممد و علی نادون اولین نفرایی بودیم که آنلاین میشدیم، همه رو با خاک یکسان می کردیم (sm120)... یه علی کاشونی هم بود بعد بردها ایکی ثانیه آن میشد... بعد باختاشون پسوردش یادش میرفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم ملاک نیست (sm120)ملاک اینه که اگه یه نفر اومد گفت من یه رئالی واقعیم بکشی پایین و بش یه دست بدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)(sm89)
الو (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من(sm127)رئال مادریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رابطه من و رئاله(sm120)
رئالی ترین رئالی اونیه که اگه 1000 سال هم بری و نتونی باز خسته نش... در نتیجه تو از لیست کاندیدهای رئالی ترین رئالی حذف میشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تونی کروس هم که شایعه ای بیش نبود (sm25)(sm89)
اونا که هیچوقت بعد باخت نبودن.من اونا رو مدیدم به رئالیا که هیچ حتی به میلاد هم افتخار میکردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئالی بودن یعنی اینکه ادعات بشه رئالی هستی ولی تریپ روشنفکری و بی تعصب به یه چی نگاه کردن بگیری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]